David Letterman l-a invitat pe Jay Leno, fostul său rival, să participe la emisiunea "Late Show"

Producătorii emisiunii "Late Show", prezentată de David Letterman şi difuzată de CBS, l-au invitat pe Jay Leno, fost rival al vedetei TV, să participe ca invitat la acest talk-show înainte de retragerea din mai a lui Letterman, potrivit unor relatări din presa americană.

211 afișări
Imaginea articolului David Letterman l-a invitat pe Jay Leno, fostul său rival, să participe la emisiunea "Late Show"

David Letterman l-a invitat pe Jay Leno, fostul său rival, să participe la emisiunea "Late Show" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Oferta de participare a lui Jay Leno ca invitat în cadrul "Late Show" ar fi fost făcută anul trecut, potrivit unei relatări de miercuri a tvinsider.com, care citează surse anonime.

O apariţie ca invitat a lui Jay Leno, care a prezentat, până anul trecut, emisiunea "The Tonight Show" de la televiziunea NBC, în cadrul emisiunii lui David Letterman ar putea fi o lovitură în ceea ce priveşte audienţa, CBS încercând să atragă un public cât mai numeros, profitând de mediatizarea plecării lui Letterman de la cârma emisiunii în luna mai a acestui an.

Televiziunea CBS şi Worldwide Pants, producătorul emisiunii "Late Show", au refuzat să comenteze informaţiile.

Săptămâna trecută, Jay Leno a evitat să răspundă la o întrebare despre posibila ofertă de a apărea la CBS. "Nu am auzit despre asta. Trebuie să verific", a spus Jay Leno.

Jay Leno şi David Letterman au devenit rivali după ce NBC l-a ales pe Leno în locul lui Letterman să prezinte emisiunea "Tonight Show", în 1992, când celebrul Johnny Carson s-a retras de pe micul ecran.

Letterman era considerat favorit ca înlocuitor al lui Carson, prezentând emisiunea "Late Night", difuzată de NBC imediat după "The Tonight Show", timp de 11 ani. Letterman a părăsit NBC şi s-a mutat la CBS unde a lansat emisiunea "Late Show", pe acelaşi tronson orar cu show-ul prezentat de Jay Leno, în 1993.

Jimmy Fallon l-a înlocuit pe Jay Leno la cârma "The Tonight Show" anul trecut, iar Stephen Colbert, care a prezentat până în luna decembrie emisiunea de satiră "The Colbert Report", îl va înlocui pe David Letterman din luna septembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici