Dragoş Bucur şi Raluca Aprodu şi-au sacrificat imaginea pentru rolurile din "Poveste de dragoste" - FOTO, VIDEO

Actorii Dragoş Bucur şi Raluca Aprodu şi-au sacrificat imaginea pentru rolurile principale pe care le deţin în filmul "Poveste de dragoste", regizat de Cristina Iacob şi lansat pe marile ecrane româneşti pe 27 noiembrie.

4475 afișări
Imaginea articolului Dragoş Bucur şi Raluca Aprodu şi-au sacrificat imaginea pentru rolurile din "Poveste de dragoste" - FOTO, VIDEO

Dragoş Bucur şi Raluca Aprodu şi-au sacrificat imaginea pentru rolurile din "Poveste de dragoste" - FOTO, VIDEO

Pentru filmul "Poveste de dragoste", cei doi actori au suferit schimbări radicale. În timp ce Dragoş Bucur poartă o perucă greu de găsit, pentru care producătorii au avut mult de muncă, Raluca Aprodu a renunţat la părul lung şi s-a tuns zero, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Personajul lui Dragoş Bucur, Sebastian, a fost inspirat de violonistul german David Garrett. "Nu am ţinut neapărat să îi fac o schimbare de look lui Dragoş, aşa mi-am imaginat personajul", povesteşte regizorul Cristina Iacob.

"Cel mai complicat lucru a fost să reuşim să găsim peruca lui Dragoş. În România nu există o astfel de perucă, am găsit cu greu o firmă în Italia. Este făcută manual, ţesută pe o structură de mătase. A fost un pariu riscant. Personajul era pus sub semnul întrebării de existenţa acestei peruci", declară Mişu Predescu, producătorul filmului.

Personajul interpretat de Raluca Aprodu, Aprilia, este tunsă de către fostul iubit, regizor, sub pretextul unui rol. Este vorba, de fapt, de o răzbunare. "Marea problemă a acestui film, dar şi resursa lui emoţională, este felul în care a fost filmat şi încadrat. Sunt foarte multe prim planuri, nu poţi să vii cu o chelie artificială, nu a fost altă soluţie", spune Mişu Predescu despre cea mai emoţionantă scenă a filmului.

"Am filmat scena cu mai multe camere, pentru că nu puteam să o tundem decât o dată. Scena a durat 12 minute neîntrerupte", a adăugat acesta.

"Alegerea nu a fost deloc dificilă, când am citit scenariul am înţeles, era justificat. Problema a fost după filmare, a fost greu să mă obişnuiesc cu mine cheală. Era ceva exterior mie, mi-au trebuit două luni să mă obişnuiesc cu asta. Eram altă femeie, mi-a schimbat energia", povesteşte Raluca Aprodu.

"Poveste de dragoste" spune povestea lui Sebastian (Dragoş Bucur) şi a Apriliei (Raluca Aprodu), un cuplu ce începe o frumoasă poveste de dragoste. Aflată în aria de influenţă a trei bărbaţi cu personalităţi puternice, Aprilia este nevoită să găsească echilibrul între viaţa de adult şi alegerile unei inimi de copilă.

Săptămâna aceasta, filmul "Poveste de dragoste" rulează în Bucureşti, la CineGrand Titan, Cinema City AFI Cotroceni, Cinema City MegaMall, Cinema City Sun Plaza, CinemaPRO, Cinema Muzeul Ţăranului, Grand Cinema & More, Hollywood Multiplex, Movieplex Cinema; în Braşov, la Cinema One; în Oradea, la Cortina Digiplex; în Cluj-Napoca, la Cinema City Iulius, Cinema "Florin Piersic"; în Constanţa, la Cinema City CityPark; în Timişoara, la Cinema City - Iulius Mall; în Iaşi, la Cinema Republica, Cinema Victoria; în Craiova, la Cinema Patria; în Piteşti, la Cinema Trivale, Cinema Sebastian Papaiani; în Ploieşti, la Cinema City (Ploieşti Shopping City); în Râmnicu-Vâlcea, la Line Cinema; în Brăila, la Cinema City; în Galaţi, la Cinema 3D; în Sibiu, la Cinema Arta; în Baia Mare, la Cinema Dacia; în Botoşani, la Cinema Unirea; în Piatra-Neamţ, la Cinema Dacia; în Târgu-Jiu, la Cinema "Sergiu Nicolaescu"; în Odobeşti, la Casa de Cultură; în Vulcan, la Cinema Luceafărul; în Reşiţa, la Cinema Dacia, şi în Oraviţa, la Cinema 3D.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici