Existenţa extratereştrilor, analizată din 7 august, la Discovery Channel

Existenţa unor forme de viaţă extraterestre va fi analizată din 7 august, în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Discovery Channel, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

843 afișări
Imaginea articolului Existenţa extratereştrilor, analizată din 7 august, la Discovery Channel

Prezentatorul Michio Kaku

În luna august, Discovery Channel îşi invită publicul să i se alăture în căutarea unor forme de viaţă extraterestre şi să forţeze limitele necunoscutului. În fiecare miercuri, de la ora 20.00, telespectatorii curioşi vor putea urmări trei ore de programe care încearcă să găsească răspunsuri pentru întrebarea: "Suntem singuri în Univers?".

Aceste programe prezintă oameni de ştiinţă prestigioşi, care caută posibile forme de viaţă extraterestră, în spaţiu, se întreabă cum ar reacţiona oamenii dacă extratereştrii ar veni pe Pământ şi dezvăluie noi descoperiri ştiinţifice, fascinante despre existenţa extratereştrilor.

În serile de miercuri, începând de la ora 20.00, telespectatorii Discovery Channel pot urmări două episoade din "Morgan Freeman în spaţiu", acestea fiind urmate de două episoade din "Cum funcţionează Universul". Seria va continua cu documentare precum "Mumii extraterestre", "Scenarii extraterestre" şi "Întâlnire cu extratereştrii".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici