Expoziţie de pictură contemporană românească, în perioada 17 iunie - 15 iulie, la Bratislava

O expoziţie de pictură contemporană românească, care include lucrări ale unor artişti precum Corneliu Vasilescu, Cosmin Frunteş, Vasile Tolan, Horea Cucerzan şi Dorin Baba, va fi organizată, în perioada 17 iunie - 15 iulie, la Bratislava, informează Institutul Cultural Român.

238 afișări
Imaginea articolului Expoziţie de pictură contemporană românească, în perioada 17 iunie - 15 iulie, la Bratislava

Expoziţie de pictură contemporană românească, în perioada 17 iunie - 15 iulie, la Bratislava (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Institutul Cultural Român (ICR) din Praga, în parteneriat cu Asociaţia Soleil de l'Est, organizează, la Bratislava, în perioada 17 iunie - 15 iulie, o expoziţie de pictură contemporană românească, în care sunt incluse lucrări ale artiştilor Robert Köteles, Corneliu Vasilescu, Cristian Sida, Dan Cioca, Mariana Cinteanu, Cosmin Frunteş, Călin Beloescu, Gabriela Culic, Vasilii Diviza, Vasile Tolan, Dorin Baba şi Horea Cucerzan.

Vernisajul expoziţiei are loc pe 16 iunie, la ora 17.00, la Galeria Ministerului Culturii din Republica Slovacă, şi este însoţit de o conferinţă susţinută de Michel Gavaza, preşedinte al Asociaţiei Soleil de l'Est (Franţa), cuprinzând o prezentare a expoziţiei şi a picturii contemporane româneşti.

Expoziţia rămâne deschisă până pe data de 15 iulie, de marţi până duminică, în intervalul orar 9.00 - 18.00.

Accesul la vernisaj şi expoziţie se va realiza pe baza unor invitaţii comune ICR Praga - Ambasada României în Republica Slovacă, tipărite şi transmise de ambasadă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici