Finala show-ului TV "Germany's Next Topmodel", întreruptă din cauza unei ameninţări cu bombă

Finala show-ului TV "Germany's Next Topmodel" din 2015 a fost întreruptă, joi seară, din cauza unei ameninţări cu bombă, informează bbc.com.

161 afișări
Imaginea articolului Finala show-ului TV "Germany's Next Topmodel", întreruptă din cauza unei ameninţări cu bombă

Finala show-ului TV "Germany's Next Topmodel", întreruptă din cauza unei ameninţări cu bombă (Imagine: captura video YouTube)

Cei 10.000 de spectatori care asistau la acest eveniment au fost evacuaţi din sala de spectacole din oraşul Mannheim din care era difuzată, în direct, emisiunea "Germany's Next Topmodel".

Potrivit presei internaţionale, top-modelul Heidi Klum şi ceilalţi membri ai juriului emisiunii au fost primii care au părăsit sala, înainte de evacuarea spectatorilor.

Poliţia germană spune că ameninţarea cu bombă a fost făcută de o femeie, a cărei identitate a rămas necunoscută, prin intermediul unei conversaţii telefonice.

Autorităţile au analizat apoi un geamantan suspect găsit abandonat în acea sală de concerte, însă au precizat ulterior că nu au descoperit nicio bombă.

Transmisiunea a fost întreruptă joi seară, în jurul orei locale 21.30, iar postul de televiziune ProSieben - care transmite "Germany's Next Topmodel" - a invocat iniţial o serie de motive tehnice.

La scurt timp după aceea, ProSieben a anunţat că emisiunea, una dintre cele mai populare din Germania, nu va mai fi difuzată.

Poliţia germană a spus că spectatorii au părăsit SAP Arena din Mannheim într-o atmosferă calmă. Însă postul de televiziune ARD afirmă că numeroşi spectatori au părăsit sala de concerte în mare grabă, lăsând în urma lor multe jachete şi genţi.

Heidi Klum, prezentatoarea emisiunii, a publicat ulterior un mesaj pe Twitter: "Dragi fani ai emisiunii «GNT» («Germany's Next Topmodel»), seara nu s-a încheiat aşa cum mi-aş fi dorit! Dar siguranţa este mai importantă decât orice".

Potrivit tabloidului Bild, Heidi Klum, fiica ei Leni şi membrii juriului emisiunii au fost evacuaţi de urgenţă din acea sală de spectacole şi au fost transportaţi într-un loc sigur.

Patru modele tinere concurau în finala celui de-al 10-lea sezon al ediţiei germane a emisiunii "Next Topmodel", realizată după modelul show-ului "America's Next Top Model", prezentat de Tyra Banks.

Heidi Klum a spus că producătorii emisiunii vor anunţa numele învingătoarei în zilele următoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici