Firma lui Mihai Craiu a câştigat un contract de publicitate pentru ICR de circa 130.000 de euro

Media Consulta Internaţional, condusă de Mihai Craiu, a câştigat prin licitaţie un contract de prestare de servicii de publicitate pentru cinci centre ale Institutului Cultural Român, din Berlin, Istanbul, Londra, Paris şi Stockholm, în valoare de 129.316 euro fără TVA, informează agenţia şi ICR.

554 afișări
Imaginea articolului Firma lui Mihai Craiu a câştigat un contract de publicitate pentru ICR de circa 130.000 de euro

Firma lui Mihai Craiu a câştigat un contract de publicitate pentru ICR de circa 130.000 de euro (Imagine: Mihai Spiridonica/Mediafax Foto)

La licitaţia care a avut ca obiect achiziţionarea de servicii de publicitate pentru 13 institute culturale române din străinătate, Media Consulta Internaţional a câştigat loturile ICR Berlin (25.608 euro), ICR Istanbul (18.172,17 euro), ICR Londra (5.987,63 euro), ICR Paris (31.934,2 euro) şi ICR Stockholm (47.614,59 euro), în total 129.316,59 euro fără TVA.

Serviciile media prestate sunt optimizate în funcţie de profilul locaţiei şi de obiectivele stabilite de ICR.

În Berlin campania de promovare presupune colaborarea atât cu publicaţii de cotaţie internaţională, cât şi în mediul online, spoturi radio şi expunerea afişelor publicitare. Pentru Istanbul sunt pregătite campanii dinamice de promovare implementate în presa scrisă, pe posturile de radio locale, însoţite de amplasarea unor afişe publicitare în punctele cheie ale oraşului. Activităţile de promovare pentru Londra, Paris şi Stockholm se pot remarca prin instrumentele de creaţie folosite în conturarea unei campanii de publicitate difuzate pe staţiile radio locale, în ziarele şi revistele de top, precum şi în spaţiile advertoriale din cele mai aglomerate intersecţii şi staţii de metrou, informează Media Consulta Internaţional.

Din partea agenţiei, proiectul este gestionat de Voichiţa Todor, Media Executive, şi supervizat de Alina Florescu, Director Media Consulta Internaţional, menţinând o legătură strânsă cu mediile partenere din statele în care este demarată campania.

SC Media Consulta International SRL este o agenţie full service care activează de şapte ani pe piaţa din România pentru clienţi locali şi internaţionali, sub coordonarea acţionarului majoritar, Mihai Craiu. Pe lângă comunicare, Media Consulta propune soluţii integrate de business consultancy: start-up, consultanţă juridică, fiscală, de marketing şi vânzări, advertising, research, PR, HR.

Misiunea Institutului Cultural Român este promovarea culturii şi civilizaţiei naţionale în ţară şi în afara ei. Activitatea Institutului Cultural Român este înţeleasă ca o modalitate complementară de atingere a obiectivelor strategice ale României, alături de iniţiativele externe de factură politică şi economică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici