Florin Piersic, despre moartea Stelei Popescu: Este o mare pierdere pentru noi

Florin Piersic spune că moartea Stelei Popescu este o mare pierdere pentru toţi. ”Era bună, generoasă, încerca să ajute oamenii, nu putea spune "nu" nimănui, era cumsecade, talentată. A fost un personaj”, afirmă actorul.

4979 afișări
Imaginea articolului Florin Piersic, despre moartea Stelei Popescu: Este o mare pierdere pentru noi

Florin Piersic, despre moartea Stelei Popescu: Este o mare pierdere pentru noi

Florin Piersic a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că Stela Popescu era generoasă şi încerca mereu să ajute oamenii.

”Stela Popescu a fost ca o soră pentru mine, a fost o prietenă extraordinară, nu exista un loc în care să se ducă şi să nu spună ceva frumos despre mine, aveam ceva împreună. Avea întotdeauna un lipici la mine extraordinar de ani şi ani de zile şi spunea 'să nu vă puneţi cu Piersic că pe ăsta nu îl taie nimeni, niciodată, la nimic'. Era bună, generoasă, încerca să ajute oamenii, nu putea spune 'nu' nimănui, era cumsecade, talentată. A fost un personaj, pentru că a interpretat multe personaje în teatru şi film. Este o mare pierdere pentru noi”, a spus Piersic.

Actriţa Stela Popescu a murit, joi, la vârsta de 81 de ani, a declarat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu.

Potrivit reprezentanţilor SMURD, actriţa a fost găsită decedată de un membru al familiei, la domiciliul acesteia.

Potrivit medicilor, decesul ar fi intervenit cu câteva ore mai devreme

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici