GALERIE FOTO Actorii din ”Friends”, ieri şi astăzi. Celebrul serial a fost lansat în 2004

  • Actorii din ”Friends” au revenit în forţă: unul a albit, fetele au înflotit.
  • Eroii îndrăgitului serial au acum vârste cuprinse între 51 şi 57 de ani.
  • Jennifer Aniston (Rachel) şi David Schwimmer (Ross) au fost aproape de a forma un cuplu în realitate.
788 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO Actorii din ”Friends”, ieri şi astăzi. Celebrul serial a fost lansat în 2004

Matt LeBlanc l-a jucat pe Joey Tribbiani

Serialul ”Friends”, care a înseamnat consacrarea pentru Jennifer Aniston, i-a adus la un loc pe cei 6 actori principali pentru momentul festiv, ”Reunirea”.
Prilej pentru media americană şi lipsească fotografiile de la lansarea serialului lângă cele care îi înfăţişează acum pe eroi. Între cele două momente s-au aşternut 17 ani.

Şi să apară noi poveşti din culisele filmărilor. Spre exemplu, Jennifer Aniston şi David Schwimmer au fost aproape de a forma un cuplu în viaţa reală la începutul filmărilor la serialul "Friends", în cadrul căruia au interpretat legendarul cuplu Rachel şi Ross, au dezvăluit cei doi actori în emisiunea specială dedicată seriei.

"În primul sezon, am fost foarte atras de Jen", a mărturisit David Schwimmer în cadrul emisiunii care i-a reunit pe cei şase actori principali ai seriei, la care Jennifer Aniston a răspuns: "A fost reciproc".

O atracţie care nu a scăpat celorlalţi actori, au dezvăluit Matthew Perry (Chandler) şi Courteney Cox (Monica).
"Dar a fost cam ca două nave care se intersectează, deoarece unul dintre noi era încă într-o relaţie", a explicat actorul new-yorkez. "Şi nu am trecut niciodată de ea. Am respectat asta", a adăugat el.

"Îmi amintesc că i-am spus lui David: ar fi cu adevărat păcat dacă atunci când ne-am săruta pentru prima dată, s-ar întâmpla la televizor", a povestit actriţa care a obţinut un premiu Emmy pentru interpretarea personajului Rachel în 2002.

"Şi bineînţeles, prima dată când ne-am sărutat a fost în această cafenea", de acum celebrul Central Perk, în al şaptelea episod din sezonul al doilea, a continuat Jennifer Aniston. "Aşa că ne-am investit afecţiunea şi dragostea în Ross şi Rachel", a explicat ea.

Emisiunea specială dedicată serialului "Friends", lansată online joi pe platformele HBO Max în Statele Unite şi Salto în Franţa, a reprezentat şi un prilej pentru alte glume, în special despre relaţia dintre Monica şi Chandler.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici