HBO a lansat primul teaser pentru "Valea Mută" care va avea premiera în octombrie. VIDEO

HBO a lansat marţi, 30 august, primul teaser de 50 de secunde pentru miniseria "Valea mută" realizată de HBO Europe în Romania, în regia lui Marian Crişan, a cărui premieră va avea loc în octombrie, potrivit unui comunicat al televiziunii remis MEDIAFAX.

5786 afișări
Imaginea articolului HBO a lansat primul teaser pentru "Valea Mută" care va avea premiera în octombrie. VIDEO

HBO a lansat primul teaser pentru "Valea Mută" care va avea premiera în octombrie

Primele secvenţe ale producţiei au fost dezvăluite într-un teaser care poate fi vizionat pe Youtube.

"Valea mută" este prima miniserie HBO Europe realizată în România, un thriller incitant, văzut prin ochii a doi adolescenţi a căror întâlnire clandestină se transformă într-un coşmar.

Miniseria de patru episoade, filmată în România, va avea premiera în octombrie. Producţia reprezintă o adaptare a unui format norvegian ("Øyevitne/ Eye Witness") cu un scenariu semnat de Cristian Barna.

În această producţie originală HBO, Filip (interpretat de Theodor Şoptelea) şi Horia (Vlad Bălan) sunt doi adolescenţi care par legaţi de o prietenie obişnuită. Însă în urma unui popas nocturn la cabana lui Horia, aceştia îşi descoperă atracţia reciprocă şi au o aventură clandestină.

Când o maşină opreşte în apropierea cabanei, Filip şi Horia se trezesc în plin coşmar: devin martorii unei crime multiple. De teamă că mărturisirea lor le va deconspira relaţia, cei doi decid să păstreze tăcerea. Dar în scurt timp secretul lor se va dovedi tot mai greu de păzit, iar Filip şi Horia vor intra într-un lanţ de evenimente înfricoşătoare.

În regia lui Marian Crişan, în producţie joacă Rodica Lazar, Emilian Oprea, Theodor Şoptelea, Vlad Bălan, Alexandra Fasola, Corneliu Ulici, Mihai Călin, Alina Berzunteanu, Adrian Păduraru, Ovidiu Niculescu şi alţii.

Regizorul Marian Crişan, a declarat că a fost atras de acest proiect HBO pentru "intriga interesantă" din scenariu, afirmând: "are ceva controversat ca tematică în el - această situaţie în care doi băieţi care se îndrăgostesc şi ajung să devină martori într-un caz de crimă". Pentru alte declaraţii privind castingul, temele producţiei, locurile de filmare şi ţările în care va fi difuzat de HBO, accesaţi http://www.mediafax.ro/cultura-media/regizorul-marian-crisan-la-scenariul-valea-muta-hbo-m-a-atras-tematica-controversata-foto-15525023.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici