Huidu va fi scos de la Terapie Intensivă, însă va rămâne internat încă două săptămâni

Şerban Huidu va fi mutat, în cursul zilei de luni, de la Terapie Intensivă într-un salon al secţiei Neurologie a Spitalului Universitar din Innsbruk, după ce a ieşit din coma indusă şi starea sa s-a ameliorat, medicii stabilind că el mai trebuie să rămână internat cel puţin două săptămâni.

45 afișări
Imaginea articolului Huidu va fi scos de la Terapie Intensivă, însă va rămâne internat încă două săptămâni

Huidu va fi scos de la Terapie Intensivă, însă va rămâne internat încă două săptămâni (Imagine: Bogdan Dinca/Mediafax Foto)

Astfel, conform unui nou buletin medical remis de medici, Huidu va fi mutat în cursul zilei de luni de la Terapie Intensivă într-un salon al secţiei de Neurologie a spitalului.

Potrivit medicilor, recuperarea ar putea dura între două săptămâni şi o lună. Huidu va rămâne internat cel puţin două săptămâni în spital, dar recuperarea sa completă ar putea dura câteva luni.

De asemenea, medicii au precizat că Huidu se recuperează foarte rapid, dar că este în continuare slăbit.

Realizatorul TV Şerban Huidu a ieşit, sâmbătă, din coma indusă, s-a ridicat pe pat şi a vorbit cu familia şi cu medicii Spitalului Universitar din Innsbruck, anunţa, în acea zi, Prima TV.

"E minunat să îl văd că poate vorbi. Se poarte ridica, vorbeşte, comunică bine cu doctorii şi cu personalul medical. A întrebat de copii", a declarat Cristina Huidu, soţia realizatorului TV, într-un material difuzat sâmbătă, la ora 18.00, de postul de televiziune Prima TV.

Unul dintre medicii care îl tratează pe Şerban Huidu preciza că situaţia medicală a acestuia este foarte bună şi că sunt aşteptate rezultatele unor noi analize.

Miercuri, realizatorul TV Şerban Huidu a fost internat în stare de comă la Spitalul Universitar din Innsbruck, după ce a suferit un accident pe o pârtie de schi din apropierea staţiunii. El a fost menţinut în stare de comă indusă, pentru a i se face investigaţii medicale.

Lui Huidu i s-a făcut, joi dimineaţă, o tomografie computerizată, în urma căreia s-a observat o sângerare minimală internă şi o fractură exterioară a cutiei craniene, spunea, joi, într-o conferinţă de presă, medicul Erich Schumtzhard. El preciza atunci că în următoarele ore starea lui Huidu va rămâne, cel mai probabil, stabilă şi că medicii vor începe treptat să îl trezească din comă.

Mihai Găinuşă, care a mers la Spitalul Universitar din Innsbruck să îşi viziteze colegul, spunea, joi seară, că acesta a fost detubat, şi-a recunoscut soţia şi sigur se va face bine.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici