Video Jackie Chan le cere fanilor să respecte măsurile de carantină | VIDEO

  • Jackie Chan îşi sfătuieşte fanii cum să se apere de coronavirus
  • Vedeta le recomandă oamenilor să stea în casă, să poarte mască şi să se spele des pe mâini
  • Ultimul film al lui Jackie Chan, Vanguard, ar fi trebuit să aibă premiera în ianuarie, în China
119 afișări

Dacă îţi aminteşti de filmele copilăriei poate primul chip care care îţi vin în minte e al lui Jackie Chan. Actorul ţine legătura şi astăzi cu fanii lui şi le transmite un mesaj important. Le cere să respecte măsurile de carantină pentru binele lor şi al celor dragi. 

”Bună, sunt Jackie Chan. Ştiu că trecem toţi prin momente dificile acum. Toţi ne confruntăm cu aceeaşi problemă: coronavirusul. Este foarte important să staţi acasă, cu familiile voaste, şi să respectaţi recomandările autorităţilor. Dacă trebuie să ieşiţi din casă, vă rog să purtaţi o mască pentru faţă şi să vă spălaţi des pe mâini. Protejându-vă pe voi, vă protejaţi familiile. Aveţi grijă de voi! Fiţi puternici! Cred cu tărie că avem un viitor luminos în faţa noastră. Vă mulţumesc!”, a fost mesajul postat de Jackie Chan pe contul său de Twitter.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici