Jobs, la o întâlnire cu angajaţii: Nu vă faceţi iluzii, Google vrea să distrugă iPhone

Google vrea să distrugă iPhone, iar iPad va avea succes pe piaţă chiar şi fără tehnologia Adobe flash care este utilizată acum de marea majoritate a site-urilor, le-ar fi spus Steve Jobs angajaţilor Apple la o întâlnire privată care a avut loc la câteva zile după lansarea iPad, scriu mai multe bloguri de tehnologie americane şi revista Wired, citată de "Ziarul Financiar".

17 afișări
Imaginea articolului Jobs, la o întâlnire cu angajaţii: Nu vă faceţi iluzii, Google vrea să distrugă iPhone

Jobs, la o întâlnire cu angajaţii: Nu vă faceţi iluzii, Google vrea să distrugă iPhone (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu vă faceţi iluzii, Google vrea să omoare iPhone - nu noi am intrat în businessul de căutare ci ei au intrat în business-ul de telefoane mobile", ar fi spus Jobs.

Citeşte mai multe despre cum se gândeşte să răspundă Steve Jobs extinderii afacerilor Google pe www.zf.ro.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici