Mădălin Ionescu a semnat un contract cu postul Kanal D

Mădălin Ionescu a semnat un contract cu Kanal D, unde va modera, începând cu luna octombrie, o emisiune zilnică live, de tip magazin, care îmbină divertismentul şi ştirile mondene cu subiecte sociale, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

317 afișări
Imaginea articolului Mădălin Ionescu a semnat un contract cu postul Kanal D

Mădălin Ionescu a semnat un contract cu postul Kanal D (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

La mai puţin de două luni după ce a fost înlocuit cu Simona Gherghe la cârma emisiunii "Acces direct" de la Antena 1, Mădălin Ionescu a intrat, marţi, oficial în "familia" Kanal D.

Potrivit comunicatului Kanal D, Mădălin Ionescu va fi prezentatorul unei emisiuni "în care cuvântul de ordine va fi exclusivitate". Împreună cu o echipă formată din reporteri, redactori şi editori cu experienţă în media românească, Mădălin Ionescu pregăteşte la Kanal D un format de emisiune în care se vor trata cele mai fierbinţi subiecte ale zilei.

"Am semnat cu Kanal D pentru o emisiune de actualitate în care vor fi dezbătute cele mai importante subiecte ale zilei. Va fi o emisiune live tip magazin care îmbină divertismentul şi mondenul cu subiecte sociale sensibile care afectează societatea românească în acest moment. Vom merge pe exclusivităţi şi invitaţi de top, vom avea rubrici în premieră pe piaţa românească pentru un astfel de format", a declarat Mădălin Ionescu.

Reprezentanţii Kanal D au declarat pentru MEDIAFAX că emisiunea lui Mădălin Ionescu va fi difuzată pe Kanal D din octombrie, în acces prime time, respectiv înainte de "Ştirile Kanal D" de la ora 19.00. Astfel, emisiunea moderată de Mădălin Ionescu la Kanal D va intra în competiţie cu programul "Acces direct", pe care l-a prezentat la Antena 1.

Mădălin Ionescu va vorbi marţi seară la "Ştirile Kanal D", de la ora 19.00, despre motivele rezilierii contractului său cu Antena 1, despre decizia de a se alătura echipei Kanal D, precum şi despre noutăţile cu care îşi aşteapta publicul la noua emisiune.

Mădălin Ionescu a fost înlocuit cu Simona Gherghe în emisiunea "Acces direct" de la Antena 1 în data de 30 august. La momentul respectiv, Antena 1 a transmis, printr-un comunicat, că Mădălin Ionescu va rămâne în trustul Intact şi va reveni cu un proiect nou. Mădălin Ionescu a lucrat la Antena 1 din anul 2008, după ce a încetat colaborarea cu Naţional TV, unde modera emisiunea "Miezul Problemei". În toamna anului 2008, Mădălin Ionescu a început să modereze emisiunea "Acces Direct" la Antena 1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici