Madonna, dată în judecată de doi fani fiindcă a întârziat peste două ore să apară pe scenă

Doi fani ai Madonnei au dat-o în judecată pe cântăreaţa americană pentru că a întârziat mai mult de două ore la un concert susţinut luna trecută la New York, potrivit unor documente judiciare, scrie BBC.

206 afișări
Imaginea articolului Madonna, dată în judecată de doi fani fiindcă a întârziat peste două ore să apară pe scenă

Madonna, dată în judecată de doi fani fiindcă a întârziat peste două ore să apară pe scenă

Michael Fellows şi Jonathan Hadden susţin că spectacolul la care şi-au luat bilete trebuia să înceapă la ora 20.30, dar Madonna a venit pe scenă abia după 22.30. Iar asta în toate în toate cele trei nopţi în care a avut programat concertele la New York.

Cei doi au spus că nu şi-ar fi luat bilete dacă ar fi ştiut că spectacolul se va termina atât de târziu, în jurul orei 1.

În motivaţia lor din acţiunea în instanţă au arătat că "mulţi dintre posesorii de bilete care au participat la concerte în timpul săptămânii trebuiau să se trezească devreme pentru a merge la serviciu sau pentru a se ocupa de responsabilităţile familiale a doua zi".

Concertele Madonnei la New York au avut loc în 13, 14 şi 16 decembrie anul trecut.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
madonna,
fani,
proces

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici