Maia Morgenstern invitat special la conferinţa "Femei în comunism"

Conferinţa "Femei în comunism", organizată de Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc (IICCMER) se va desfăşura miercuri, la Biblioteca Naţională a României.

171 afișări
Imaginea articolului Maia Morgenstern invitat special la conferinţa "Femei în comunism"

Maia Morgenstern invitat special la conferinţa "Femei în comunism" (Imagine: Alexandra Pandrea/ Arhiva Mediafax Foto)

Conferinţa va avea loc în sălile Pergament, Scriptorium, Papirus ale BNR, care găzduiesc expoziţia foto-documentară "Comunismul în România".

Invitatul special al conferinţei este actriţa Maia Morgenstern, care va vorbi, alături de experţii IICCMER, Lucian Vasile, Liliana Corobca şi Ioana Manolache, despre figurile feminine care au marcat istoria recentă a României şi despre lecţiile pe care ni le-au lăsat moştenire. Moderator: Radu Preda, Preşedinte executiv al IICCMER.

Expoziţia foto-documentară "Comunismul în România", organizată de Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc (IICCMER) şi Fundaţia Konrad Adenauer (KAS) în parteneriat cu Biblioteca Naţională a României, este prima de acest fel în România, însumând peste 100 de panouri unitare din punct de vedere grafic şi complementare din punct de vedere al conţinutului, propunând un minim consens referitor la ceea ce nu trebuie să uităm din perioada comunistă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici