Maia Morgenstern participă la deschiderea primei ediţii a "Film Fest"

Actriţă Maia Morgenstern va fi prezentă, joi seară, la deschiderea primei ediţii a "Film Fest" de la Sighişoara, care va avea loc în perioada 17-20 septembrie şi în cadrul căruia vor fi prezentate cele mai bune producţii româneşti.

21 afișări
Imaginea articolului Maia Morgenstern participă la deschiderea primei ediţii a "Film Fest"

Maia Morgenstern va participa la deschiderea primei ediţii a "Film Fest" (Imagine: Mediafax Foto/Andreea Campeanu)

"Doamna Maia Morgenstern va fi prezentă la deschiderea festivalului, de joi seara, unde se va întâlni cu oficialităţi locale, cu echipa festivalului şi cu presa, la sediul Primăriei Sighişoara. A mai confirmat prezenţa doamna Irina Nistor, pentru ultimele zile de festival, 19-20 septembrie. De asemenea, am invitat actori din distribuţia fiecărui film prezentat, precum şi regizori, între care Marcel Iureş, Mihai Călin, Marius Iacob, Iulia Verdeş, Adrian Titieni, Thomas Ciulei şi Tudor Aaron Istodor, circa 50 de persoane", a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sighişoara, Anca Silvia Raţiu.

Cele mai bune filme româneşti - documentare, scurt şi lungmetraje - vor fi proiectate la prima ediţie a "Film Fest" de la Sighişoara, care se va desfăşura în perioada 17-20 septembrie.

Pe timpul zilei, proiecţiile se vor desfăşura în sala Casei de Cultură "Mihai Eminescu", iar seara, în aer liber, în Piaţa Cetăţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici