Marina Almăşan a lansat un site pentru femei; Alex Ştefănescu şi Mircea Radu, printre colaboratori

Vedeta TVR Marina Almăşan a lansat, luni, site-ul femeide10.ro, printre colaboratorii acestui proiect numărându-se Mircea Radu, Alex Ştefănescu, Dana Săvuică şi Valentina Pelinel.

1174 afișări
Imaginea articolului Marina Almăşan a lansat un site pentru femei; Alex Ştefănescu şi Mircea Radu, printre colaboratori

Marina Almăşan a lansat un site pentru femei; Alex Ştefănescu şi Mircea Radu, printre colaboratori (Imagine: Rzvan Lupica/ Mediafax Foto)

Revista online femeide10.ro a fost lansată de Marina Almăşan într-un eveniment organizat, luni, la Bucureşti.

Marina Almăşan a spus că acest site "îmbină mai multe genuri publicistice şi mai multe personalităţi din spaţiul public românesc". "Este un site pentru femei, targetul fiind cel cu vârsta cuprinsă între 25 şi 45 de ani", a spus Marina Almăşan, precizând că statisticile arată că femeile sunt mari consumatoare de internet.

Totodată, Marina Almăşan va avea şi o rubrică, intitulată "Bombănelile mele", la acest proiect online.

Printre cei care vor colabora la acest site se numără Mircea Radu, Alex Ştefănescu, Dana Săvuică, Valentina Pelinel, Codin Maticiuc, Sanda Ladoşi, Dumitru Borţun şi Diana Şucu.

Criticul literar Alex Ştefănescu a remarcat faptul că, prin participarea la acest proiect, se va găsi "într-un paradis feminin".

La rândul său, fotomodelul Valentina Pelinel a spus că va scrie "cu sinceritate" despre subiecte care se vor întinde de la trucuri de frumuseţe la showbiz.

"Cred ca rostul site-ului este să inspire toate femeile să devină «de 10», să se autodepăşească", a spus, la rândul său, profesorul Dumitru Borţun.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici