Marius Manole, dezamăgit de atitudinea colegilor de breaslă: „Pentru mine teatrul românesc nu mai există”

  • Actorul Marius Manole a postat pe Facebook un mesaj de revoltă împotriva colegilor actori.
  • Manole s-a declarat dezamăgit de atitudinea acestora faţă de schimbările ce ar trebui făcute privind situaţia teatrelor, potrivit Smart Radio.
  • Actorul crede că lucrurile sunt departe de a fi schimbate în bine.
1994 afișări
Imaginea articolului Marius Manole, dezamăgit de atitudinea colegilor de breaslă: „Pentru mine teatrul românesc nu mai există”

„Pentru mine teatrul românesc nu mai există”

Acesta a vorbit despre nivelul scăzut al teatrului românesc, ajuns în acestă situaţie din cauza unor personaje mediocre care ţin în loc industria din care face parte. Criticile s-au îndreptat spre o parte dintre colegii săi, pe care îi consider laşi, slabi şi netalentaţi.

Marius Manole este angajat al Teatrului Naţional Bucureşti, iar în ultimii doi ani s-a implicat activ în a revoluţiona modul de funcţionare a instituţiei în care lucrează. “Am inceput sa ma implic acum doi ani in lupta grea de a schimba ceva in Teatrul National. Am crezut ca toti colegii mei isi doreau asta, ba chiar mizam si pe dorinta de schimbare a colegilor din toata tara.”

Se pare că, la nivel declarativ, mulţi şi-au dorit o schimbare, însă nu au acţionat în niciun fel şi nu şi-au asumat răspunderea pentru eventuale modificări concrete. “La nivel de vorbe toată lumea e revoltată, pe la cabine, prin cârciumi… dar când e nevoie să facem concret ceva, toţi fug ca nişte potârnichi fără cap”.

Manole crede că lucrurile sunt departe de a se modifica în bine atât timp cât mediocrii vor fi protejaţi în cadrul teatrelor.

Ne bucură faptul că, în ciuda acestei dispute, Marius Manole doreşte să rămână în viaţa artistică şi o să-l vedem pe scenă în continuare: “Am să-mi fac meseria cum am să pot şi pe unde am să pot”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici