Men's Health nu va mai fi editată de Burda România

Contractul prin intermediul căruia Burda România a deţinut licenţa pentru editarea revistei Men's Health se încheie în decembrie, ultimul număr apărut sub licenţa trustului fiind cel din noiembrie-decembrie.

93 afișări
Imaginea articolului Men's Health nu va mai fi editată de Burda România

Men's Health nu va mai fi editată de Burda România

Numărul pe noiembrie-decembrie, care a apărut pe piaţă pe 29 octombrie, este ultimul editat de Burda România, conform contractului de licenţă semnat în martie 2005.

Revista pentru bărbaţi Men's Health, care a fost lansată în Statele Unite ale Americii în 1988, are în prezent 39 de ediţii internaţionale şi peste 15 milioane de cititori.

Burda România tipăreşte 23 de titluri periodice, care sunt citite lunar de peste 5 milioane de persoane. Din portofoliul Burda România fac parte Casa Lux, Autoshow, Ioana, Practic în Bucătărie, Cool Girl, Men's Health, Locuinţa mea, precum şi alte publicaţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici