Mihnea Vasiliu şi-a dat demisia din grupul Realitatea, pentru "o cale mai bună" în carieră

Mihnea Vasiliu şi-a dat demisia din funcţia de director general adjunct al grupului Realitatea - Caţavencu, declarând pentru MEDIAFAX că "a ales o cale mai bună" în carieră.

162 afișări
Imaginea articolului Mihnea Vasiliu şi-a dat demisia din grupul Realitatea, pentru "o cale mai bună" în carieră

Mihnea Vasiliu şi-a dat demisia din grupul Realitatea, pentru "o cale mai bună" în carieră (Imagine: www.paginademedia.ro)

Mihnea Vasiliu a declarat pentru MEDIAFAX că şi-a dat demisia de la grupul Realitatea - Caţavencu.

"Am ales o cale mai bună pentru mine în carieră", a explicat Mihnea Vasiliu, adăugând că nu are motive de supărare sau resentimente legate de trustul Realitatea - Caţavencu.

Mihnea Vasiliu nu a precizat ce planuri profesionale are.

El a refuzat să comenteze informaţiile potrivit cărora ar urma să preia conducerea Ringier România.

Potrivit Paginademedia.ro, Mihnea Vasiliu va fi noul şef al Ringier România.

În cursul zilei de miercuri, grupul Ringier ar putea face un anunţ în privinţa persoanei care va prelua conducerea Ringier România.

Mihnea Vasiliu a intrat în grupul Realitatea - Caţavencu, controlat de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu, în anul 2007.

Ringier Group Communications a anunţat, în data de 22 iulie 2010, că Marius Hagger, directorul general al Ringier România, va pleca la cerere din compania Ringier AG cel târziu până la data de 31 ianuarie 2011. Marius Hagger a anunţat la momentul respectiv că pleacă de la Ringier pentru o nouă provocare profesională în cadrul grupului de media NZZ din Elveţia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici