"Misa în si minor", de Johann Sebastian Bach, vineri, pe scena Sălii Radio din Capitală

Orchestra Naţională Radio, Corul Academic Radio, pregătit de Dan Mihai Goia, şi dirijorul principal al Orchestrelor şi Corurilor Radio, Tiberiu Soare, aşteaptă publicul spectator vineri, de la ora 19.00, la Sala Radio din Capitală, la un concert cu "Misa în si minor", de Johann Sebastian Bach.

117 afișări
Imaginea articolului "Misa în si minor", de Johann Sebastian Bach, vineri, pe scena Sălii Radio din Capitală

"Misa în si minor", de Johann Sebastian Bach, vineri, pe scena Sălii Radio din Capitală

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, lucrarea "Misa în si minor", una dintre capodoperele muzicii clasice a tuturor timpurilor, este una dintre ultimele creaţii ale marelui muzician, definitivată în 1749, cu doar un an înainte de moartea sa.

Concertul de la Sala Radio va fi unul cu atât mai deosebit cu cât mai mulţi invitaţi speciali, artişti lirici apreciaţi pe scena Operei Naţionale Bucureşti, dar şi pe alte scene din ţară şi străinătate, vor evolua în "Misa" lui Johann Sebastian Bach: Irina Iordăchescu, Mihaela Stanciu, Antonela Bârnat, Lucian Corchiş, Ion Dimieru. Concertul este prezentat cu sprijinul Operei Naţionale Bucureşti.

Tiberiu Soare, sub bagheta căruia se va derula întregul eveniment, este unul dintre cel mai activi muzicieni români, cu numeroase evenimente speciale organizate sub bagheta sa la Sala Radio. Colaborează cu orchestrele a numeroase filarmonici şi teatre de operă din ţară, a participat la turnee în Suedia, Israel, China, Germania, Elveţia şi a asigurat conducerea muzicală a unor prestigioase ansambluri din străinătate.

Biletele pentru concertul de vineri sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate "Bilete.ro", în magazinele Germanos şi la casa de bilete a Sălii Radio.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici