Moise Guran va fi noul realizator al emisiunii "România în Direct" de la Europa FM

Moise Guran va fi noul realizator al emisiunii "România în Direct" de la Europa FM, se arată într-un comunicat al postului de radio.

957 afișări

Binecunoscutul jurnalist şi om de televiziune va propune şi va dezbate o temă de interes naţional, în direct alături de ascultătorii Europa FM, de luni până vineri , în intervalul 13.30 -14.00. Prima ediţie a emisiunii care va fi realizată de Moise Guran va fi difuzată pe 28 martie. În săptămâna 21 - 25 martie, emisiunea nu va fi difuzată.

"Interacţiunea cu publicul este probabil cel mai dificil model jurnalistic, iar «Romania în Direct» reprezintă vârful de lance al acestui mod de a face presă. Am acceptat onorat propunerea Europa FM de a modera această emisiune şi sper să mă ridic la înălţimea aşteptărilor ascultătorilor", spune Moise Guran, citat în comunicat.

De anul trecut, Moise Guran realizează pentru Europa FM pastila economică "Biziday", editorial menit să-l ajute pe ascultătorul ocupat să pătrundă în spatele evenimentelor din ziua respectivă.

Potrivit reprezentanţilor postului de radio, actualul realizator al emisiunii "România în Direct", Adrian Ardelean, va prezenta Ştirile Europa FM, ceea ce făcea şi înainte să realizeze emisiunea de dezbatere. Ardelean a devenit realizatorul emisiunii "România în Direct" în octombrie 2008, înlocuindu-l pe Robert Turcescu care s-a ocupat de realizarea acestui program încă de la înfiinţarea postului Europa FM, în anul 2000.

Moise Guran a absolvit Facultatea de Drept şi Şcoala BBC pentru televiziune şi are o experienţă de 15 ani ca jurnalist specializat pe probleme economice. A debutat în presă în 1994, la Tineretul Liber, şi a lucrat la Evenimentul zilei, Academia Caţavencu şi Informaţia de Bucureşti.

În 1999 a intrat în trustul Intact, ultimul program realizat fiind emisiunea economică "BizBazar", la Antena 3. Echipa emisiunii "BizBazar" şi-a dat demisia din trustul Intact, la începutul lunii octombrie anul trecut.

Din 18 octombrie 2010, Moise Guran prezintă emisiunea "Ora de business", la TVR 2.

Postul de radio Europa FM este inclus în potrofoliul grupului Lagardère. Grupul Lagardère a intrat pe piaţa românească în anul 1996, prin achiziţionarea Radio Total Timişoara, redenumit ulterior Radio 21 Timişoara. În afară de Europa FM, trustul operează în România şi posturile de radio Radio 21 şi Vibe FM, fiind prezent în acţionariatul Europe Developpement International România (EDI România) şi Radio XXI SRL. În anul 2007, Lagardère a achiziţionat reţeaua de radio Deea, o parte din licenţe fiind folosite pentru lansarea, în aprilie 2008, a reţelei Vibe FM.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici