"Musca spaniolă", o farsă isterică care acţionează ca un drog asupra spectatorilor, la Teatrul Mic

"Musca spaniolă", de Franz Arnold şi Ernst Bach, în regia lui Andrei Munteanu, o farsă isterică a cărei intrigă amuzantă are calitatea de a acţiona ca un drog plăcut asupra spectatorilor, se va juca în premieră, miercuri şi joi, de la ora 19.00, la Teatrul Mic din Bucureşti.

743 afișări
Imaginea articolului "Musca spaniolă", o farsă isterică care acţionează ca un drog asupra spectatorilor, la Teatrul Mic

"Musca spaniolă", o farsă isterică care acţionează ca un drog asupra spectatorilor, la Teatrul Mic (Imagine: Shutterstock)

"Musca spaniolă" este un spectacol al Teatrului Evreiesc de Stat din Bucureşti, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

"Ce se poate întâmpla atunci când distinşii reprezentanţi ai elitei unui oraş se confruntă, 25 de ani mai târziu, cu consecinţele aventurilor din tinereţe, comise împreună cu «musca spaniolă», frumoasa şi seducătoarea dansatoare de flamenco?" Răspunsul la această întrebare îl pot afla spectatorii care renunţă la prejudecăţi şi merg să savureze "o comedie plină de coride, sarabande, mascarade groteşti şi... muştar, care provoacă sughiţuri de plăcere, dincolo de cele mai onorabile aparenţe ale decenţei", informează sursa citată.

"Musca spaniolă" este o farsă isterică a cărei intrigă amuzantă are calitatea de a acţiona ca un drog plăcut asupra spectatorilor. La fel ca afrodisiacul, îi aduce în transă, îi farmecă la fiecare răsturnare de situaţie şi-i încântă prin replicile spirituale şi bufoneriile pe care personajele - păpuşi burgheze obsedate doar de bani şi sex - şi le joacă reciproc.

Regia artistică a spectacolului este semnată de Andrei Munteanu, de decor s-a ocupat Puiu Antemir, iar costumele poartă semnătura Ancăi Lazăr.

Din distribuţia spectacolului fac parte actorii Mihai Ciucă, Roxana Guttman, Iolanda Covaci, Cornel Ciupercescu, Anka Levana, Nicolae Botezatu, Marius Călugăriţa, Mircea Dragoman, Rudy Rosenfeld, Maia Morgenstern, Lucia Maier, Mihai Prejban şi Dorina Păunescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici