Noua ediţie tipărită ProSport face echipă cu Ziarul Financiar, începând de marţi, 10 decembrie

Noua ediţie tipărită a ProSport va apărea, săptămânal, împreună cu Ziarul Financiar, începând de marţi, 10 decembrie, informează un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX.

274 afișări
Imaginea articolului Noua ediţie tipărită ProSport face echipă cu Ziarul Financiar, începând de marţi, 10 decembrie

Noua ediţie tipărită ProSport face echipă cu Ziarul Financiar, începând de marţi, 10 decembrie

ProSport va putea fi găsit la punctele de difuzare a presei din întreaga ţară, dar va fi primit şi prin poştă de către toţi abonaţii ZF.

Noul ProSport se adresează atât pasionaţilor de sport, cât şi pasionaţilor de a face sport, iar ediţia de marţi îşi propune să vorbească despre tenis şi despre schi. Astfel, din paginile Pro Sport cititorii pot afla cum au crescut Sorana Cârstea şi Simona Halep de la nişte fetiţe mici la adevărate campioane şi despre şansele pe care le are echipa României la Mondialele de handbal din Serbia.

În plus, iubitorii sporturilor de iarnă pot găsi un articol foarte interesant şi util despre deschiderea sezonului de schi şi domeniul schiabil din valea Prahovei.

În contextul în care performanţele sportivilor români sunt din ce în ce mai rare, cei care obţin rezultate sunt priviţi ca nişte adevăraţi eroi. Dar sunt din ce în ce mai puţini. "Asta e realitatea. Sportul profesionist pierde teren în faţa sportului de masă. E bine, e rău? E şi bine, e şi rău. Şi, mai important, e real. Asta e şi direcţia în care merge ProSport, direcţie din care face parte şi acest săptămânal. Sunt convins ca vă veţi regăsi în ProSport. Fie ca pasionaţi de sport, în continuare, fie ca practicanţi de sport, de acum. Suntem ProSport, dar şi pro sport", spune Lucian Lipovan, redactor şef Pro Sport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici