"Nu veţi mai auzi niciodată de mine". Russell Crowe se gândeşte să se retragă din actorie

Russell Crowe se apropie de 60 de ani şi se întreabă dacă nu cumva este timpul să renunţe la actorie.

4825 afișări
Imaginea articolului "Nu veţi mai auzi niciodată de mine". Russell Crowe se gândeşte să se retragă din actorie

Sursa foto: Hepta/Mediafax Foto

Starul născut în Noua Zeelandă şi-a petrecut ultimele patru decenii ca actor activ, dar acum, când se apropie de 60 de ani, se întreabă dacă nu cumva este timpul pentru următorul capitol din viaţa sa, relatează Variety.

"Stai în faţa oglinzii şi te întrebi: <Cine naiba e ăsta?>", a spus recent despre îmbătrânire, în timp ce se afla la Festivalul de Film Karlovy Vary din Republica Cehă: "Sunt în acea perioadă acum".

Actorul l-a folosit pe regizorul hollywoodian Ridley Scott, în vârstă de 85 de ani, ca exemplu de îmbătrânire în această meserie, continuând să lucreze la proiecte importante.

"Îl voi lua ca model pe Ridley Scott: el încă descoperă lucruri noi în munca sa. Sau mă voi opri şi nu veţi mai auzi niciodată de mine", a spus el. "Nu m-am hotărât încă ce va fi. Sunt două alegeri foarte valabile".

Scott a regizat Gladiatorul, care a câştigat premiul pentru cel mai bun film în 2001, precum şi pentru cel mai bun actor pentru Crowe.

În prezent, Scott lucrează la continuarea filmului şi nu intenţionează să se retragă curând.

El are 20 de proiecte în pregătire, potrivit IMDB, iar Crowe are, de asemenea, opt filme în lucru.

Deşi niciunul dintre aceste filme nu include continuarea Gladiatorul - personajul protagonist al lui Crowe moare în original - el nu se îndoieşte că filmul va fi spectaculos cu Scott din nou la cârmă.

"Nu pot să mă gândesc la acest film altfel decât spectaculos", a spus Crowe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici