O carte pe zi: „Urăsc să te iubesc” de Ali Hazelwood

„Este încurajator să găseşti voci feminine care deschid căi de urmat în special într-o lume a bărbaţilor. În aceste trei nuvele, Hazelwood combină limbajul ştiinţific cu dulceaţa romantismului“- Fae Reviews.

135 afișări
Imaginea articolului O carte pe zi: „Urăsc să te iubesc” de Ali Hazelwood

O carte pe zi: „Urăsc să te iubesc” de Ali Hazelwood

Încă un bestseller pentru tineri scris de de acum celebra Ali Hazwelwood. Cu acelaşi succes.

Scriu editorii: „Prietene bune încă din şcoală, Mara, Sadie şi Hannah sunt fericite că diploma de inginer le va aduce, în sfârşit, cariera la care au visat, dar în acelaşi timp sunt triste pentru că trebuie să se despartă pentru a porni pe drumuri diferite. Dar se pare că drumul ales nu le aduce doar împlinire profesională, ci şi o iubire neaşteptată.

Mara şi Liam sunt fericiţi când moştenesc o casă, dar bucuria lor dispare brusc când descoperă că sunt coproprietari şi trebuie să locuiască împreună. Curând însă, tachinările se transformă în fiori de iubire, iar lucrurile se complică. Erik este ultimul bărbat pe care Sadie îşi doreşte să îl vadă. Însă când cei doi rămân blocaţi într-un lift din New York, ajung să ducă rivalitatea – dar şi dragostea – la următorul nivel.

Hannah este blocată la o staţie de cercetare NASA din Norvegia, iar singura persoană dispusă să întreprindă periculoasa misiune de salvare este Ian. Dar el nu doar că o salvează, ci reuşeşte să topească inima de gheaţă a lui Hannah.”

Ali Hazelwood – Urăsc să te iubesc. Traducere din limba engleză de Anca Dinu. Editura Litera. 367 pag.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
carte,
ali hazelwood,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici