Patronatul Presei Române (PPR) s-a afiliat la UGIR

Patronatul Presei Române (PPR) şi-a mărit numărul de membri la 26, prin înscrierea SC Sanoma Hearst Romania SRL şi SC Automedia SA, şi a semnat protocolul de afiliere la Uniunea Generală a Industriaşilor din România (UGIR).

70 afișări
Imaginea articolului Patronatul Presei Române (PPR) s-a afiliat la UGIR

Patronatul Presei Române (PPR) s-a afiliat la UGIR (Imagine: Catalina Filip/Mediafax Foto)

"UGIR va pune la dispoziţia PPR proiectele legislative iniţiate, în scopul dezbaterii şi adoptării de propuneri şi amendamente, precum şi diverse proiecte de finanţare", a declarat George Constantin Păunescu, preşedintele UGIR.

Obiectivele principale ale afilierii sunt democratizarea relaţiilor sociale şi a actelor decizionale la nivel local prin participarea activă a reprezentaţilor patronali în structurile tripartite constituite sau care se vor constitui la nivel judeţean, realizarea unui cadru adecvat pentru dezvoltarea mediului de afaceri care să permită întreprinderilor mici şi mijlocii accesul la informaţiile de interes şi dreptul la opinie şi dezvoltarea relaţiilor economice internaţionale, prin reprezentarea patronatului român în structurile şi organismele economice de profil ale Uniunii Europene.

"Mă bucur că si prin protocolul de afiliere la UGIR şi prin înscrierea de noi membri, PPR îşi consolidează poziţia şi reafirmă reprezentativitatea", a spus şi Cosmina Noaghea, preşedintele PPR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici