Pianul lui Horia Mihail se pregăteşte de o nouă călătorie

Noul Turneu "Pianul Călător" susţinut de pianistul Horia Mihail se va desfăşura în perioada 5 aprilie - 4 mai, în 15 localităţi din ţară şi la Chişinău.

133 afișări
Imaginea articolului Pianul lui Horia Mihail se pregăteşte de o nouă călătorie

Pianul lui Horia Mihail se pregăteşte de o nouă călătorie

Tema cu care Horia Mihail porneşte din nou la drum însoţit de un pian de concert, pus la dispoziţie de Radio România, este valsul.

La început, valsul a scandalizat lumea, pentru ca apoi să o cucerească definitiv prin frumuseţea şi nobleţea sa. De această dată, Horia Mihail va interpreta valsuri celebre ale unor compozitori precum: Schubert, Brahms, Dvorak, Chopin, Ravel, Debussy.

"De şapte ani încerc să spun lumii poveşti muzicale. Au fost ani în care am acordat atenţie unor mari compozitori, ani în care curentele muzicale au fost puse în valoare. Anul acesta, sper să fie bine primită această invitaţie la vals, pentru că voi prezenta piese extrem de interesante, rafinate, ce dau substanţă şi valoare istorică acestui gen, care este poate mai mult asociat cu serile dansante" – Horia Mihail

Traseul turneului va putea fi urmărit aici sau pe frecvenţele posturilor publice de radio.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici