Poţi urmări relaţiile prietenilor de pe Facebook, printr-o nouă aplicaţie

Facebook Breakup Notifier, o nouă aplicaţie pentru Facebook, permite utilizatorilor să urmărească relaţiile prietenilor din reţeaua de socializare, fiind înştiinţaţi prin e-mail imediat ce apar modificări pe profilul persoanelor selectate, informează cnn.com.

48 afișări
Imaginea articolului Poţi urmări relaţiile prietenilor de pe Facebook, printr-o nouă aplicaţie

Poţi urmări relaţiile prietenilor de pe Facebook printr-o nouă aplicaţie

Aplicaţia este uşor de folosit şi va deveni foarte populară în scurt timp. Prin intermediul ei poţi alege prietenii ale căror relaţii vrei să le monitorizezi. Dacă acestea se schimbă, vei fi inştiinţat prin e-mail.

"Cu siguranţă este puţin ciudată dar cred că va fi foarte folosită", afirmă Martin Bryant despre Facebook Breakup Notifier, pe blogul TheNextWeb.

"Dacă eşti îngrijorat în legatură cu cine te urmăreşte pe Facebook, ar trebui să fii mai atent pe cine accepţi ca prieten", adaugă acesta.

Facebook Breakup Notifier ar putea fi folosită de către persoane care vor doar să ştie ce se întâmplă în viaţa amoroasă a prietenilor lor, sau de către cei interesaţi de cineva care este deja într- relaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici