Pro TV, lider de audienţă cu prima emisiune din al 11-lea sezon "Dansez pentru tine"

Pro TV a fost lider de audienţă cu prima emisiune din al 11-lea sezon "Dansez pentru tine", difuzată vineri seară, aproape 3 milioane de telespectatori urmărind programul în minutul de aur, înregistrat la 21.59, informează televiziunea.

77 afișări
Imaginea articolului Pro TV, lider de audienţă cu prima emisiune din al 11-lea sezon "Dansez pentru tine"

Pro TV, lider de audienţă cu prima emisiune din al 11-lea sezon "Dansez pentru tine"

Prima seară de dans din sezonul al 11-lea al emisiunii "Dansez pentru tine" a fost încărcată de emoţii, accidentări, lacrimi, dar şi de culoare şi multă energie. Tremurând de emoţii, perechile au păşit pentru prima dată în ringul visurilor, şi-au spus jurămintele şi au încercat să-şi ascundă durerile, vânătăile şi temerile în coregrafii impresionante, cu elemente dificile, la freestyle, şi cu multă culoare, tradiţie şi poveste, la dansul minorităţilor.

Telespectatorii Pro TV au fost alături de perechile concurente ale noului sezon pe tot parcursul primei ediţii. Astfel că timp de aproape cinci ore cât a durat emisiunea, între 20.30 şi 1.19, Pro TV a fost lider detaşat de audienţă, Pro TV înregistrând în minutul de aur 15 puncte de rating şi 34,2 procente din cota de piaţă pe întreg publicul din mediul urban. Pe tot parcursul emisiunii, Pro TV a înregistrat o medie de audienţă de trei ori mai mare decât concurenţa pe întreg publicul din mediul urban, mai precis 9,7 puncte de rating şi 29,7 procente din cota de piaţă, faţă de Antena 1, care a avut doar 3,2 puncte de rating şi 10 procente din cota de piaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici