Pro TV S.A. şi UPC au încheiat un parteneriat pentru distribuţia Voyo

Accesul la Voyo, cel mai modern portal de entertainment, poate fi achiziţionat şi de la magazinele UPC din toată ţara, precum şi prin intermediul site-ului companiei - www.upc.ro -, din data de 6 august, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

1543 afișări
Imaginea articolului Pro TV S.A. şi UPC au încheiat un parteneriat pentru distribuţia Voyo

Pro TV S.A. şi UPC au încheiat un parteneriat pentru distribuţia Voyo

Cu abonamentul Voyo integrat în serviciul de televiziune digitală/Fiber Power de la UPC, utilizatorii au acces la peste 500 de filme de box-office, seriale, emisiunile Pro TV, precum şi transmisiuni sportive şi concerte. Până la finalul lui 2012, baza de conţinut voyo.ro se va extinde la peste 1.000 de filme.

"Datorită parteneriatului cu UPC, consumatorilor de entertainment din România li se facilitează accesul la un serviciu modern şi complet, care oferă conţinut exclusiv şi 100% legal", a declarat Costi Mocanu, director general Pro TV SA.

"Parteneriatul cu Pro TV ne duce cu încă un pas mai aproape de promisiunea noastră, aceea de a deschide lumea digitală pentru toţi românii şi de a le oferi experienţe de neuitat. Casa digitală UPC se îmbogăţeşte astfel cu nou conţinut premium, disponibil pe Voyo.ro. Iar cu internetul de mare viteză Fiber Power de la UPC, clienţii noştri au oportunitatea de a se bucura la maximum de divertisment şi conţinut de calitate şi în mediul online", spune Severina Pascu, CEO UPC România.

Voyo.ro este o platformă online de entertainment cu conţinut premium, diversificat, exclusiv şi legal. Conţinutul voyo.ro este oferit în sistem de abonament şi Pay Per View. Avantajul acestui serviciu este faptul că utilizatorii beneficiază, în condiţii perfect legale, de sute de titluri de filme, emisiuni informative şi de divertisment, seriale, show-uri şi evenimente sportive, multe dintre acestea cu difuzare live. De asemenea, voyo.ro oferă nenumărate seriale internaţionale, seriale româneşti, disponibile chiar în avans faţă de difuzarea la TV.

UPC România este una dintre cele mai mari companii de comunicaţii prin cablu din ţara noastră. Reţelele UPC România deservesc, în acest moment, aproximativ 1.146.100 de clienţi în 200 oraşe.

UPC România este afiliată la Liberty Global, Inc.

Liberty Global, Inc. este liderul industriei mondiale de comunicaţii prin cablu oferind servicii avansate de video, voce şi internet în bandă largă, pentru a-şi conecta clienţii la lumea informaţiei, a comunicării şi a divertismentului. La data de 31 martie 2012, LGI oferea servicii de înaltă calitate, către aproximativ 20 milioane de clienţi din 13 ţari, în principal în Europa şi Chile. Liberty Global, Inc. deţine acţiuni în companii de distribuţie de programe şi conţinut media, cum este Chellomedia în Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici