Radio 21 va difuza programe informative din oră în oră

Radio 21 va difuza programe informative din oră în oră, în acest sens fiind aprobată, marţi, de Consiliul Naţional al Audiovizualului, noua grilă de programe a postului.

334 afișări
Imaginea articolului Radio 21 va difuza programe informative din oră în oră

Radio 21 va difuza programe informative din oră în oră (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

CNA a analizat, în şedinţa de marţi, o solicitare a societăţii Radio XXI SRL de modificare a grilei de programe a reţelei naţionale Radio 21.

Radio 21 este un post de radio generalist, cu difuzare naţională.

Potrivit solicitării societăţii Radio XXI SRL, Radio 21 va difuza programe producţie proprie (66,5%) şi producţii audiovizuale ale altor producători (33,5%).

De asemenea, grila de programe a Radio 21 va cuprinde programe de informare - 2%, programe de divertisment şi alte tipuri de programe - 91% şi publicitate - 7%.

"Principala modificare care o să apară în programele noastre este înmulţirea numărului de buletine informative (...) Vor fi mai multe buletine de ştiri pe parcursul zilei. Acum avem doar dimineaţa şi vom avea din oră în oră buletine de ştiri", au spus reprezentanţii Radio 21, în şedinţa de marţi a CNA.

Membrii CNA au aprobat cu unanimitate de voturi solicitarea Radio XXI SRL de modificare a grilei de programe a Radio 21.

Potrivit site-ului CNA, licenţa audiovizuală a postului Radio 21 este deţinută de societatea Radio XXI SRL, ai cărei asociaţi sunt: Corsum Invest A.S. (Cehia) - 80% şi Lagardère Active Radio International SA (Franţa) - 20%. Corsum Invest A.S. (Cehia) este deţinut de Michal Lobkowicz şi Adam Blecha. Acţionar unic al Lagardère Active Radio International SA (Franţa) este Lagardère Active Broadcast SA, cu acţionar unic Lagardère Media. În aceste condiţii, acţionarii principali ai posturilor Radio 21 sunt Michal Lobkowicz şi Adam Blecha.

Aceiaşi acţionari deţin în România şi postul de radio Vibe FM.

Pe de altă parte, grupul Lagardère mai operează în România postul de radio Europa FM.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici