Radu Beligan a înregistrat un mesaj video pentru concertul Vunk de joi seară

Radu Beligan a înregistrat un mesaj video pentru concertul pe care trupa Vunk îl va susţine, joi, la Sala Polivalentă din Bucureşti, înregistrarea urmând să fie proiectată la începutul concertului "31013 #asasishow", au declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii artistului.

290 afișări
Imaginea articolului Radu Beligan a înregistrat un mesaj video pentru concertul Vunk de joi seară

Radu Beligan (Imagine: Raul Ştef/Mediafax Foto)

Membrii trupei Vunk au anunţat pe site-ul formaţiei că Radu Beligan a filmat timp de două ore momentul pentru "31013 #asasishow". "În spectacolul de peste 3 zile veţi vedea aproximativ două minute cu domnul Radu Beligan, dar înregistrarea lui a durat mult mai mult. Regretăm că n-aţi fost cu toţii alături de noi pe timpul celor două ore de înregistrări. Dl Beligan venea după trei ore de filmări pentru TVR pe scena Teatrului Metropolis şi-a avut nevoie de câteva minute să se refamiliarizeze cu textul pe care Cornel l-a scris pentru dânsul. Îl văzuse pentru primă oară în urmă cu o săptămână când şi-a dat acordul pentru a fi parte din «#asasishow»", au anunţat membrii trupei.

Totodată, Cornel Ilie, solistul formaţiei Vunk, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că spectacolul se referă la fericire, iar cea mai potrivită portavoce pentru transmiterea unui astfel de mesaj este Radu Beligan.

"Conceptul spectacolului se referă la fericire, cum găsim fericirea, cum o descoperim, cum o păstrăm şi aveam nevoie ca cel care interpretează acest text, textul care va conduce spectacolul să fie o persoană care să transmită chestia asta prin înţelepciune, iar vorbele astea nu puteau fi puse în gura unui tânăr, adică nu ar fi fost la fel de credibil. Prin notorietatea chipului şi a timbrului dânsului, care denotă o uşoară linişte şi fericire, am zis că este portavocea cea mai potrivită. Aşa cum pentru spotul spectacolului am folosit-o pe Sanda Ţăranu, ea fiind voiceover-ul spotului, tot pentru căldura vocii şi tot pentru notorietatea numelui şi pentru că având o carieră foarte lungă în spate şi o vârstă este foarte credibil şi are liniştea aceea că a cunoscut fericirea, a întâlnit-o", a declarat Cornel Ilie.

De asemenea, în show-ul care va dura peste două ore, membrii formaţiei Vunk şi-au propus să înregistreze un record mondial care constă în "oprirea timpului" pentru 30 de secunde.

În plus, Loredana şi Andra sunt invitate speciale la concertul trupei Vunk. Potrivit declaraţiilor artiştilor de la Vunk, show-ul "31013 #asasishow" va mai avea o participare surpriză a uneia dintre cele mai cunoscute voci ale muzicii româneşti.

Biletele pentru concertul din 3 octombrie de la Sala Polivalentă pot fi cumpărate din magazinele Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, oficiile Poştei Române semnalizate bilete.ro şi de la casa de bilete a Sălii Palatului. De asemenea, biletele electronice pot fi achiziţionate de pe principalele site-uri de specialitate www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro şi www.iabilet.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici