Trupa Vunk a lansat noul single "Aşa, şi? ! ", în premieră, la "Alarma ProFM"

Trupa Vunk a lansat noul single "Aşa, şi?!", joi dimineaţă, în premieră, în emisiunea "Alarma ProFM", informează postul de radio.

269 afișări
Imaginea articolului Trupa Vunk a lansat noul single "Aşa, şi? ! ", în premieră, la "Alarma ProFM"

Cornel Ilie, solistul trupei Vunk (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Joi dimineaţă, trupa Vunk a venit la "Alarma ProFM" pentru a lansa în premieră noul single, "Aşa, şi?!", dar şi pentru un scurt concert unplugged, în care Cornel, Gabi şi Nicu au interpretat live şi piesele "Pleacă" şi "Prăjitura cu jeleu".

Ei nu au venit cu mâna goală la întâlnirea cu Dj-ii ProFM, ci cu bere, într-o ladă frigorifică pe care Nicu a folosit-o ca instrument de cântat. "Săptămâna viitoare este ziua lui şi voi sunteţi primii cărora le face cinste", le-a spus Cornel Ilie lui Gicu şi Nicolai.

Fanii trupei Vunk au aflat cu această ocazie şi ce va face Cornel în această vară, când va avea două vacanţe scurte de câte trei - patru zile. "Mă voi duce la Viena la concertul Paul McCartney şi apoi la Wimbledon, la seminfinala de tenis". Până la vacanţe însă, băieţii vor putea fi văzuţi şi auziţi sâmbătă, la Sibiu, unde vor concerta la Festivalul Internaţional de Teatru.

Şi pentru că este perioada examenului de bacalaureat, Gicu şi Nicolai şi-au făcut împreună trupa "Gicolai" şi au compus versurile primei lor piese - "Bac", pe muzica melodiei "Echo". Cu ocazia parodiei, ei şi-au amintit împreună cu invitaţii lor şi de perioada liceului şi a examenului pe care şi ei l-au susţinut pentru a termina liceul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici