RCS&RDS a lansat un serviciu de acces fără fir la Internet, printr-o reţea de hotspot-uri

Operatorul de telecomunicaţii RCS&RDS a lansat, din această lună, un serviciu care permite clienţilor să acceseze Internetul prin intermediul unei reţele de hotspot-uri, prin tehnologia fără fir Wi-Fi, a declarat joi directorul de dezvoltare al societăţii, Valentin Popoviciu.

2835 afișări
Imaginea articolului RCS&RDS a lansat un serviciu de acces fără fir la Internet, printr-o reţea de hotspot-uri

RCS&RDS a lansat un serviciu de acces fără fir la Internet, printr-o reţea de hotspot-uri (Imagine: Shutterstock/Publimedia(

"Denumit Digi Wi-Fi, serviciul este disponibil clienţilor noştri în anumite zone, în condiţii speciale", a spus Popoviciu, fără să dea alte detalii.

Reprezentantul RCS&RDS a arătat că gradul de acoperire al propriei reţele de telefonie mobilă a ajuns la 68% din populaţie şi, din această lună, precum şi din iunie, infrastructura va permite transferuri de date la viteze de până la 14,4 Mbps, de la 3,6 - 7,6 Mbps în prezent.

Cu o reţea care acoperă peste 200 de oraşe, RCS&RDS este unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa serviciilor de televiziune prin cablu şi prin satelit, telefonie fixă şi mobilă.

Grupul de firme RCS&RDS este controlat indirect de către omul de afaceri Zoltan Teszari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici