Reader's Digest ar putea declara faliment

Reader's Digest Association, care deţine titlul Reader's Digest, publicat în 50 de ediţii care apar în 21 de limbi pe teritoriul a 80 de ţări, a apelat la consilieri legali pentru a analiza restructurarea operaţiunilor, inclusiv varianta declarării falimentului, informează Brand Republic.

81 afișări
Imaginea articolului Reader's Digest ar putea declara faliment

Reader's Digest ar putea declara faliment

Decizia Reader's Digest Association vine ca urmare a problemelor cu care se confruntă compania din cauza scăderii pieţei publicitare.

Potrivit informaţiilor vehiculate pe piaţă, publisherul a apelat la Kirkland & Ellis în vederea analizării unei posibile declarări pre-aranjate a falimentului.

În ianuarie, compania cu sediul la New York, a anunţat că renunţă la 8% din totalul de 3.500 de angajaţi, în cadrul unei acţiuni menită să-i consolideze capacităţile financiare în perioada de recesiune.

Recent, Reader's Digest Association a anunţat că intenţionează să lanseze trei noi titluri, care ar urma să apară trimestrial.

Din 2005, Reader's Digest este prezentă şi pe piaţa din România.

Citeşte şi:

Vânzările ziarelor continuă trendul descendent

AJR a ratificat protocoale de colaborare cu CRP, CNA şi FJSC

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici