„Regina suspansului" a murit la vârsta de 92 de ani

Scriitoarea americană Mary Higgins Clark, supranumită "regina suspansului", care a vândut zeci de romane în lumea întreagă, a murit vineri, la vârsta de 92 de ani, din cauze naturale, a anunţat editura acesteia, Simon and Schuster, citat de cnn.com.

2734 afișări
Imaginea articolului „Regina suspansului" a murit la vârsta de 92 de ani

„Regina suspansului" a murit la vârsta de 92 de ani

Mary Higgins Clark, unul dintre scriitorii cel mai bine vânduţi din lume, a murit în locuinţa sa din Naples, Florida, "înconjurată de familie şi prieteni", potrivit editurii.

Cariera lui Clark s-a întins pe mai multe decenii şi a inclus bestselleruri precum "Loves Music, Loves to Dance" şi "A Stranger Is Watching".

Mai multe romane ale sale au fost adaptate pentru micul ecran, printre aceste filme numărându-se "Experiment diabolic/ The Cradle Will Fall".

Rămasă văduvă cu cinci copii în jurul vârstei de 30 de ani, aceasta şi-a început cariera cu povestiri, înainte de a deveni un romancier prolific.

A avut vânzări de 100 de milioane de copii în lumea întreagă şi a primit mai multe distincţii, precum titlul de Cavaler al Ordinului Artelor şi Literelor în Franţa.

Acum ne găsiţi şi pe Instagram

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici