Rupert Murdoch a lăsat să se înţeleagă că va renunţa la fetele topless din The Sun

Mogulul din industria mass-media Rupert Murdoch a lăsat să se înţeleagă, printr-un mesaj postat pe Twitter, că intenţionează să renunţe la fotografiile cu femei care pozează topless şi care sunt publicate la Pagina 3 din tabloidul The Sun.

191 afișări
Imaginea articolului Rupert Murdoch a lăsat să se înţeleagă că va renunţa la fetele topless din The Sun

Rupert Murdoch a lăsat să se înţeleagă că va renunţa la fetele topless din The Sun (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Într-un mesaj postat pe Twitter de un utilizator, acesta s-a adresat proprietarului companiei News Corporation cu următoarele cuvinte: "Serios, Pagina 3 e atât de depăşită - e ceva care ţine atât de mult de secolul trecut!", informează bbc.co.uk.

Rupert Murdoch i-a răspuns: "Poate că ai dreptate, nu ştiu. Dar mă voi gândi la asta".

Totodată, Murdoch a spus că acele fete topless din Pagina 3 ar putea fi înlocuite cu fotografiile "unui han plin cu femei strălucitoare şi pasionate de modă".

Susţinătorii campaniilor duse împotriva Paginii 3 din The Sun au afirmat că acele fotografii sunt sexiste, însă conducerea ziarului şi-a apărat de fiecare dată punctul de vedere.

Fotografiile unor femei care pozează topless apar pe pagina a treia din The Sun de mai bine de 40 de ani, iar o eventuală renunţare la aceasta ar reprezenta o schimbare majoră pentru formatul tabloidului britanic.

O campanie împotriva acestor fotografii, intitulată "No More Page Three", a fost lansată în Marea Britanie, iar unul dintre susţinătorii ei, i-a răspuns lui Rupert Murdoch pe Twitter: "Nu ne vom opri până când Pagina 3 nu va fi scoasă permanent, definitiv, din ziar, iar mesajul dumneavoastră de ieri ni se pare încurajator".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici