Săptămâna culturilor străine, în perioada 21 - 29 septembrie, la Paris

Cea de-a 12-a ediţie a Săptămânii Culturilor Străine, care va avea loc în perioada 21 - 29 septembrie, la Paris, invită centrele culturale străine să prezinte publicului diverse manifestări culturale în acord cu tematica "Tous en scène !", informează Institutul Cultural Român (ICR).

97 afișări
Imaginea articolului Săptămâna culturilor străine, în perioada 21 - 29 septembrie, la Paris

Săptămâna culturilor străine, în perioada 21 - 29 septembrie, la Paris (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Astfel, la ediţia din acest an, vor avea loc spectacole de teatru, dans, expoziţii şi mese rotunde.

La ICR Paris va avea loc spectacolul de teatru "Amalia respiră adânc", de Alina Nelega, în regia lui Regie Bobi Pricop, evenimentul fiind tradus în limba franceză.

De asemenea, în parteneriat cu Sărbătoarea Gastronomiei (Fête de la Gastronomie) şi cu Maison d'Europe et d'Orient, ICR Paris organizează duelul gastronomic şi lingvistic româno-maghiar, în total fiind prezentate 11 limbi şi gastronomii diferite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici