Scandalul interceptărilor de la News of The World: David Cameron nu ştia semnificaţia "LOL". Ce credea premierul britanic că înseamnă prescurtarea?

Premierul britanic, David Cameron, încheia cu sintagma "cu multă dragoste" mesajele telefonice trimise Rebekăi Brooks, fost editor la News of The World, afirmă aceasta, în cadrul anchetei privind interceptările practicate de fostul tabloid, informează Sky News.

466 afișări
Imaginea articolului Scandalul interceptărilor de la News of The World: David Cameron nu ştia semnificaţia "LOL". Ce credea premierul britanic că înseamnă prescurtarea?

Scandalul interceptărilor de la News of The World: David Cameron nu ştia semnificaţia "LOL". Ce credea premierul britanic că înseamnă prescurtarea? (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Rebekah Brooks a făcut aceste dezvăluiri în faţa membrilor comisiei independente Levenson, care anchetează interceptările practicate de fostul tabloid News of The World.

Potrivit Rebekăi Brooks, care a fost şi membră a conducerii grupului News International, filială a trustului News Corporation, David Cameron semna mesajele telefonice cu acronimul "LOL", dar premierul credea că grupul de litere era o prescurtare de la "lots of love" ("cu multă dragoste"). În general, acronimul "LOL" este folosit în conversaţii scurte cu sensul "laugh out loud" ("râd foarte tare").

"Scriam mesaje cu domnul Cameron de multe ori, ca multe persoane. Probabil mai frecvent în ianuarie 2010 şi poate în timpul campaniei electorale", a spus Brooks.

"De obicei semna DC. Dar uneori semna şi LOL, crezând că însemna cu multă dragoste. Dar i-am spus că înseamnă «râd foarte tare»", a explicat Brooks.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici