Sebastian Lăzăroiu, despre Mircea Badea: E un clovn trist

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a apreciat, luni, la Hotnews, răspunzând unei întrebări, că Mircea Badea este "un clovn trist" şi că nu are şanse de recalificare, opinând că acesta, şi dacă ar vrea să plece la un alt post de televiziune, ar primi drept ofertă "un post liber de clovn".

115 afișări
Imaginea articolului Sebastian Lăzăroiu, despre Mircea Badea: E un clovn trist

Sebastian Lăzăroiu (Foto), despre Mircea Badea: E un clovn trist (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

Lăzăroiu a fost întrebat, în timpul unei discuţii online cu cititorii Hotnews, de ce nu l-a reclamat pe Mircea Badea la CNA "pentru injurii şi aluzii răutăcioase".

"Nu te poţi supăra pe un clovn. Mircea Badea crede că, dacă Voiculescu nu l-a obligat (încă) să poarte un nas roşu de plastic, lumea crede despre el că e mai mult decât un clovn. Nu, nu crede. E un clovn trist. Şi ştie şi el de ce. Pentru că şi dacă vrea să plece de acolo, la orice televiziune s-ar duce, ar primi aceeaşi ofertă - un post liber de clovn. Se pare că nu sunt şanse de recalificare în cazul lui", a răspuns el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici