Sediul Teatrului de Artă Bucureşti va fi inaugurat sâmbătă

Sediul Teatrului de Artă Bucureşti (TAB), o companie de artişti înfiinţată în 2010 şi dedicată în întregime artei actorului, va fi lansat sâmbătă, sala de spectacole având o capacitate de 75 de locuri, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

768 afișări
Imaginea articolului Sediul Teatrului de Artă Bucureşti va fi inaugurat sâmbătă

Sediul Teatrului de Artă Bucureşti va fi inaugurat sâmbătă (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

TAB este un teatru independent, ale cărui spectacole demonstrează că pasiunea, munca serioasă şi talentul asigură performanţa.

Aflată pe strada Sfântul Ştefan, nr. 21, începând de sâmbătă, sala Teatrului de Artă Bucureşti îşi va încânta spectatorii cu atmosfera ei caldă şi plăcută, cu intimitatea şi cu farmecul ce îl degajă.

"Visul devine realitate şi este greu de descris în cuvinte ce înseamnă pentru noi acest pas. De la înfiinţare până în prezent, am adunat cu cele şapte producţii proprii peste 200 de reprezentaţii, jucate atât în săli clasice, cât şi neconvenţionale, în Bucureşti şi în ţară. Emoţia şi bucuria cu care ne-a primit publicul ne-au dat speranţă şi putere să facem şi mai mult. Acum avem propria noastră casă, o sală de spectacole generoasă, unde ne vom întâlni cu iubitorii de teatru mai des, cu noi producţii şi proiecte speciale", spune George Constantinescu, actor şi manager TAB.

Lansarea oficială din data de 8 decembrie va fi urmată de cinci zile de sărbătoare, cu teatru şi muzică, în care se vor juca spectacole proprii şi ale companiilor invitate şi vor avea loc concerte susţinute de Nicu Alifantis, Lily and the White Tiger şi Byron.

Din program fac parte "Emigreişăn Drim", o comedie românească despre graniţele fericirii, "Contraste", o combinaţie inovatoare de pantomimă, dans şi teatru, "Monoloagele Vecinului", un one man show de excepţie, şi "Un bărbat şi mai multe femei".

Teatrul de Artă Bucureşti a luat fiinţă la iniţiativa actorului George Constantinescu, iar trupa de teatru este formată din tineri actori şi regizori angajaţi în teatre de stat sau liber profesionişti, printre aceştia numărându-se Paula Chirilă, Ovidiu Niculescu, Liviu Cheloiu, Marin Grigore, Ion Bechet, Marius Cordoş, Cornel Mihalache sau Bogdan Huşanu. Ideea este salutată şi susţinută de regizori şi actori precum Oana Pellea, Nae Caranfil, Mihai Ionescu, Vitalie Bantaş.

Pentru mai multe detalii se pot consulta pagina de internet şi cea de Facebook a instituţiei de spectacole, www.teatruldearta.ro şi www.facebook.com/teatruldearta.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici