Şeful TVR, Stelian Tănase, a fost invitat la audieri în Parlament, după acuzele aduse PSD

Preşedintele-director general al Societăţii Române de Televiziune, Stelian Tănase, care a acuzat presiuni din partea PSD la adresa instituţiei pe care o conduce, a fost invitat la audieri, miercuri, în Comisia pentru Cultură a Camerei, de către preşedintele acesteia, liberalul Gigel Ştirbu.

1228 afișări
Imaginea articolului Şeful TVR, Stelian Tănase, a fost invitat la audieri în Parlament, după acuzele aduse PSD

Şeful TVR, Stelian Tănase (Imagine: Stelian Tanase/Mediafax Foto)

"Comisia pentru Cultură, Arte, Mijloace de Informare în masă din Camera Deputaţilor, prin intermediul preşedintelui Gigel Ştirbu, l-a invitat la audieri miercuri, 24 septembrie a.c., începând cu ora 11.00, pe preşedintele director general al Societăţii Române de Televiziune, Stelian Tănase. Invitaţia a fost lansată pentru a clarifica situaţia existentă în acest moment la postul public de televiziune", a anunţat Ştirbu într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Tănase a vorbit, într-un interviu acordat "Gândul", despre faptul că "presiunile au venit din cercuri foarte înalte, de la PSD" în ceea ce priveşte activitatea TVR şi difuzarea unor emisiuni.

"Să fii şeful TVR în an electoral este o experienţă foarte proastă, foarte proastă, pentru că sunt presiuni enorme, telefoane peste telefoane, rugăminţi, suspiciuni (...) Un ministru e un ministru, un senator e un senator, un şef de partid e un şef de partid, un candidat e un candidat şi de la nivelul ăsta exercită nişte presiuni. (...) Foarte greu, foarte greu să ştiţi şi nu mă descurc, pot să vă spun cu toată onestitatea", a pus Stelian Tănase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici