Selecţia oficială a spectacolelor din Festivalul Naţional de Teatru 2017 va fi anunţată pe 5 iulie

Selecţia oficială a celei de-a 27-a ediţii a Festivalului Naţional de Teatru va fi anunţată de criticul Marina Constantinescu, director artistic şi selecţioner al FNT, miercuri, 5 iulie, de la ora 12.00, în sistem live streaming pe noul site al festivalului, www.fnt.ro.

159 afișări
Imaginea articolului Selecţia oficială a spectacolelor din Festivalul Naţional de Teatru 2017 va fi anunţată pe 5 iulie

Selecţia oficială a spectacolelor din Festivalul Naţional de Teatru 2017 va fi anunţată pe 5 iulie (Imagine: fnt.ro)

Realizată pentru al doilea an consecutiv, transmisiunea video în direct pe site-ul www.fnt.ro este prima uşă deschisă către spectacolele pe care iubitorii de teatru le vor putea vedea între 20 şi 30 octombrie 2017 pe scenele bucureştene, în cadrul ediţiei cu numărul 27. Selecţionerul Marina Constantinescu va prezenta pe scurt fiecare spectacol din selecţie în transmisiunea realizată de la sediul UNITER special pentru publicul din România şi din întreaga lume.

Noul www.fnt.ro, adaptat pentru desktop, smartphone sau tabletă, este surpriza care îi aşteaptă pe toţi cei interesaţi de teatru, pe 5 iulie. Cu o grafică total schimbată, cu o structură mai simplă şi mai eficientă, în acord cu ultimele evoluţii ale tehnologiei, site-ul oficial al festivalului va avea conţinut bogat în fiecare săptămână, prezentând ştiri, comunicate de presă, interviuri, reportaje, galerii foto şi video. Aici vor putea fi întâlniţi creatorii spectacolelor, va putea fi consultat programul şi vor fi disponibile detalii despre toate evenimentele din festival.

Festivalul Naţional de Teatru este produs de UNITER, ARCUB şi Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti şi este finanţat de Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale şi Primăria Municipiului Bucureşti.

Cea de-a 27-a ediţie îi este dedicată marelui actor Victor Rebengiuc.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici