INSTAGRAM aduce o schimbare MAJORĂ în aplicaţie, ce recreează intimitatea unei convorbiri private cu prietenii

Instagram le va permite de acum încolo utilizatorilor să îşi creeze o listă cu cei mai buni prieteni, numită ‘Favorites/ Favoriţi‘, scrie The Independent.

1540 afișări
Imaginea articolului INSTAGRAM aduce o schimbare MAJORĂ în aplicaţie, ce recreează intimitatea unei convorbiri private cu prietenii

INSTAGRAM aduce o schimbare MAJORĂ în aplicaţie, ce recreează intimitatea unei convorbiri private cu prietenii

Platforma socială a început să testeze câteva noi caracteristici care permit utilizatorilor să distribuie postări unui grup restrâns de oameni, nu doar tuturor persoanelor care îi urmăresc.

Schimbarea funcţionează atât în cazul fotografiilor, cât şi a postărilor de tip Story, permiţând utilizatorului să selecteze persoanele care le pot vizualiza.

Caracteristica se numeşte ‘Favorites/ Favoriţi‘, potrivit The Verge.

Utiizatorii îşi vor putea marca anumiţi urmăritori ca ‘urmăritori preferaţi‘, oferindu-le acces la anumite postări. Atunci când o astfel de postare este distribuită, aceasta va apărea doar în news feed-ul oamenilor selectaţi la ‘Favorites‘, fiind marcată cu o etichetă verde. Utilizatorii pot adăuga şi revoca persoane după bunul plac în lista cu ‘Favorites‘, fără ca persoanele respective să primească vreo notificare în acest sens.

De asemenea, oricine îşi poate vedea postările ‘favorite‘ din noul tab care va apărea pe profil. Pentru cei care nu aparţin listei de favoriţi, tab-ul va apărea gol.

Potrivit The Indepenent, această caracteristică se află în lucru de mai bine de un an, iar în prezent este testată de un mic procent de utilizatori ai aplicaţiei, înainte de a fi disponibil un update.

“Chiar vrem să funcţioneze bine“, a spus Robby Stein, membru al echipei Instagram.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici