Sezonul al treilea al serialului "Sherlock", cu Benedict Cumberbatch, din 22 martie, la AXN - VIDEO

Sezonul al treilea al serialului britanic "Sherlock", în care rolul detectivului Sherlock Holmes este interpretat de actorul Benedict Cumberbatch, va fi difuzat în premieră în România, din 22 martie, de la ora 21.00, pe AXN, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

369 afișări
Imaginea articolului Sezonul al treilea al serialului "Sherlock", cu Benedict Cumberbatch, din 22 martie, la AXN - VIDEO

Sezonul al treilea al serialului "Sherlock", cu Benedict Cumberbatch, din 22 martie, la AXN - VIDEO (Imagine: captură video)

Conform sursei citate, AXN continuă seria premierelor din această primăvară cu cel mai recent sezon al serialului britanic "Sherlock". Primul episod din cele trei ale sezonului al treilea poate fi urmărit în premieră la AXN, pe 22 martie, începând cu ora 21.00.

Au trecut aproape doi ani de când Sherlock Holmes a dispărut, aparent după o sinucidere violentă, la finalul sezonului al doilea, iar, de-atunci, întrebarea de pe buzele tuturor este: cum de a supravieţuit? Răspunsul va fi aflat de telespectatori odată cu întoarcerea celui mai prolific detectiv londonez în cel de-al treilea sezon al "Sherlock".

Premiera britanică a înregistrat o audienţă record, cu 9,2 milioane de telespectatori pe BBC One în Marea Britanie - cel mai urmărit episod din serialul "Sherlock".

Sherlock Holmes, interpretat de actorul Benedict Cumberbatch (cunoscut pentru filmele "Star Trek: Into Darkness", "12 Years a Slave"), şi Dr. John Watson (Martin Freeman, "The Hobbit", "The World's End") fac din nou echipă în aventura procedurală în trei părţi a serialului nominalizat la premiile Emmy.

Reinterpretarea modernă a poveştii lui Arthur Conan Doyle este creată de Steven Moffat ("Doctor Who") şi Mark Gatiss ("The League of Gentlemen").

AXN are peste 16 milioane de abonaţi doar în Europa centrală, unde este difuzat în şase ţări: Ungaria, Polonia, Cehia, Slovacia, România şi Bulgaria, şi în cinci ţări din regiunea Adriatică – Serbia, Croaţia, Slovenia, Macedonia şi Muntenegru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici