Shift a lansat "Adevărul", primul album din carieră - FOTO/VIDEO

Artistul Shift a lansat miercuri, 22 iunie, "Adevărul", albumul de debut, un mix între underground şi pop care conţine 16 piese, lansarea având loc după o experienţă de 17 ani în lumea muzicală, potrivit unui comunicat de presă remis MEDIAFAX.

245 afișări
Imaginea articolului Shift a lansat "Adevărul", primul album din carieră - FOTO/VIDEO

Shift a lansat "Adevărul", primul album din carieră

Compozitor şi producător de succes, Shift şi-a început drumul către topurile muzicale, în anul 2013, prin single-ul "Sus pe toc" (feat. Marius Moga), care l-a propulsat direct în playlist-urile radio, TV şi club, în care a rămas de atunci prin hituri precum "După ani şi ani" (feat. Vizi Imre), "Lejer", "Rupem boxele" (feat. Andreea Bănică), "Avioane de hârtie" (feat. Andra), "Norocos" (feat. What's Up şi Connect-R), "Urcă şi coboară" (feat. Ruby) etc.

Acum, după numeroase colaborări de top, Shift lansează albumul "Adevărul", material discografic la care a lucrat timp de doi ani şi a produs în total 60 de piese, din care a ales doar 16 pentru a le include pe materialul care prezintă un mix între underground şi pop.

Noile piese de pe albumul "Adevărul", proaspăt lansat de Shift, pot fi ascultate aici

Pe album se regăsesc melodii în colaborare cu Puya, Connect-R, Andra, Vescan sau Adda.

Despre primul lui album, Shift mărturiseşte: "Am tot felul de nebunii în cap, pe care am vrut să le adun sub un singur nume - 'Adevarul', primul meu album, pe care şi eu îl aştept de multă vreme. E un album mixt, cu multe colaborări inedite, cu multe feat-uri cu prietenii mei din muzică. Nu au fost aleşi întâmplător, sunt persoane cu care am amintiri, am mai lucrat şi cu care sunt pe aceeaşi lungime de undă".

Pentru declaraţiile unora dintre aceşti artişti despre noul album, accesaţi contul de YouTube. Canalul oficial de Youtube al artistului Shift are peste 39.000 de abonaţi şi peste 15 milioane de vizualizări.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici