Show-ul "Românii au talent" a intrat, vineri seară, în casele a milioane de telespectatori

Cea de-a cincea ediţie a noului sezon al emisiunii "Românii au talent" s-a desfăşurat vineri seară, fiind urmărită pe întraga durată de difuzare, 20:30 - 23:02, de peste 3,5 milioane de telespectatori, informează Pro TV.

236 afișări
Imaginea articolului Show-ul "Românii au talent" a intrat, vineri seară, în casele a milioane de telespectatori

Show-ul "Românii au talent" a intrat, vineri seară, în casele a milioane de telespectatori

Din această ediţie a emisiunii "Românii au talent" nu au lipsit momentele emoţionante, care i-au sensibilzat atât pe cei patru juraţi, Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu şi Bebe Cotimanis, cât şi publicul prezent în sală, dar şi momentele amuzante care au generat reacţii şi comentarii inedite. Gazdele emisiunii, Smiley şi Pavel Bartoş, au interacţionat perfect cu concurenţii şi au adus buna dispoziţie în casele telespectatorilor.

Pe întreaga durată de difuzare, 20:30 - 23:02, peste 3,5 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la "Românii au talent", iar în minutul de maximă audienţă, de la 22:39, peste 4,4 milioane de români s-au uitat la Pro TV.

Cea de-a cincea ediţie a noului sezon "Românii au talent" a înregistrat 17,6 puncte de rating şi 43% share în intervalul de difuzare, 20:30 - 23:02, pe publicul comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, televiziunea de pe locul al doilea obţinând 5,4 puncte de rating şi 13,1% share.

La nivelul publicului din mediul urban, Pro TV a condus detaşat cu 15,9 puncte de rating şi 33% share, pe când următoarea televiziune în topul audienţelor a înregistrat o audienţă medie de 7,8 puncte de rating şi 16,1% share.

La nivel naţional, Pro TV rămâne şi de această dată lider, cu o audienţă medie de 19,2 puncte de rating şi 37,6% share, locul secund înregistrând 6,9 puncte de rating şi 13,5% share.

Primul număr care a reuşit să obţină laude din partea juriului a fost cel prezentat de Ansamblul Căluşarii Sârbii Măgura, format din 50 de membri, cu vârste cuprinse între 9 şi 62 de ani. Au venit plini de energie, pe care au transmis-o şi în sală, iar dansul lor a fost fără greşeală.

Tony Dumitrescu şi Bogdan Fânariu au venit la preselecţii cu un număr inedit de pantomimă, care le-a adus aprecierea juraţilor, dar şi a publicului.

Las Banderas au prezentat un număr complex de flamenco. Trei membri ai grupului au cântat la chitară, iar doi au adus pe scenă un dans de flamenco. A fost un moment plin de pasiune, senzualitate şi excelenţă.

Claudia Livadariu a demonstrat, la numai 8 ani, că este foarte talentată şi munceşte mult pentru visul său. A venit îmbrăcată într-un costum de pisicuţă şi a prezentat un număr de contorsionísm. Elementele dificile executate de aceasta au impresionat juraţii, care au rămas uimiţi de calităţile fetiţei.

Ifrim Dumitru şi fiul său, Ifrim Vasile Daniel, au venit pe scenă şi i-au invitat pe juraţi la o cină romantică. Îmbrăcaţi în port popular românesc, au prezentat un număr de olărit, fiind acompaniaţi de o melodie rock.

Alexandru Moraru a cântat o melodie foarte sensibilă la chitară acustică şi voce, reuşind să demonstreze că este un adevărat talent.

Cei cinci membri ai trupei Casul Band au intrat pe scenă siguri pe ei şi dornici să-şi demonstreze talentul. Au cântat muzică gospel şi au dovedit că sunt foarte buni în ceea ce fac. Au avut o interpretare de excepţie şi au reuşit să ridice publicul în picioare, dar şi să-i facă pe juraţi să danseze.

Chişbac Mihail a pregătit pentru preselecţiile "Românii au talent" un număr spectaculos de freestyle basketball. A arătat foarte multă dexteritate, concentrare şi siguranţă. În timp ce mânuia mingea de baschet, a reuşit să renunţe treptat la o parte din haine, crescând astfel dificultatea momentului.

Alexandru Daniel Marian a încins atmosfera în sală în momentul în care a început să cânte o melodie rock la chitară electrică, iar Vlad Alin Pelin a prezentat juriului un moment de dans contemporan sensibil, care i-a emoţionat pe toţi cei prezenţi în sală.

Francesca Tuzzolino a cântat o melodie solicitantă şi a demonstrat că este foarte talentată şi pregătită pentru "Românii au talent". Cu o voce impresionantă şi o tehnică vocală de excepţie, Francesca a surprins juraţii, care au aplaudat-o îndelung.

Mihail Nicolai Chistol a venit la preselecţii însoţit de asistenta sa, pentru a prezenta un număr de echilibristică. A fost un moment spectaculos, cu elemente dificile şi o tehnică ce demonstrează foarte multă muncă şi talent.

Agnesa Pituşcanu a recitat o poezie emoţionantă, compusă de ea, având ca fundal sonor o melodie clasică. A reuşit să transmită perfect mesajul către juriu şi public, acesta fiind unul dintre cele mai sensibile momente de recitat prezentate pe scena de la "Românii au talent" până în momentul de faţă.

Următorul număr care a smuls ropote de aplauze, dar şi admiraţia juriului a fost cel prezentat de Dimitri Urusciuc şi Dan Filipov. Momentul a fost unul spectaculos, iar cei doi dansatori au primit doar laude din partea juraţilor.

Ada Cercel a venit la preselecţii optimistă şi cu un zâmbet larg pe care l-a afişat pe tot parcursul prestaţiei sale. A cântat la chitară şi vocal melodia "Rolling in the Deep" a celebrei Adele, după care a făcut şi o scurtă demonstraţie de dans.

Mihai Cristian a combinat mai multe stiluri muzicale într-o singură melodie şi a adăugat un text amuzant, le-a stârnit imaginaţia lui Smiley şi Pavel, care au cântat alături de el, şi a reuşit să surprindă juraţii în cel mai inedit mod.

Ştefan Florin Fronea a intrat pe scenă şi a început să-şi prezinte numărul de flair bartending. Pentru a da mai multă personalitate momentului, Iulia Iordache i s-a alăturat şi a cântat impecabil.

Unul dintre cele mai dificile numere prezentate vineri seară pe scena de la "Românii au talent" a fost cel al Laurei Vrânceanu, care a cântat în timp ce făcea acrobaţii la trapez.

Noi concurenţi sunt gata să-şi demonstreze talentul duminică, în prima zi de Paşte, de la ora 20:30, la Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici