Smart #LiveFever: Azi, de la ora 19, IVANOV de la Bulandra, la tine acasă

  • Victor Rebengiuc, Vlad Ivanov, Mirela Oprişor, Marius Manole, pe aceeaşi scenă
  • Spectacol difuzat în regim live streaming gratuit pe site-ul Smart Radio şi pe pagina de Facebook a teatrului Bulandra.
110 afișări
Imaginea articolului Smart #LiveFever: Azi, de la ora 19, IVANOV de la Bulandra, la tine acasă

Smart #LiveFever: Azi, de la ora 19, IVANOV de la Bulandra, la tine acasă

În această seară, tot de la ora 19.00, vă aducem în case încă un spectacol marca Andrei Şerban: Ivanov de A. P. Cehov.

Spectacolul a avut premiera în anul 2011, fiind nominalizat la Gala Premiilor UNITER din 2012 pentru cel mai bun spectacol. Cornel Scripcaru a fost desemnat cu aceasă ocazie cel mai bun actor într-un rol secundar cu rolul Pavel Kirillici Lebedev.

Scena ”Toma Caragiu” a Teatrului Bulandra vibrează de energiile dense ale actorilor admirabil implicaţi în acest spectacol.

Este un spectacol de la suflet la suflet, emoţionant, surprinzător prin inovaţiile sale teatrale, este “ teatru adevărat “ prin consistenţa comunicării unei radiografii de viaţă în care şi spectatorul de astăzi se poate regăsi.

 

Durata spectacolului: 3h 30 de minute

 

Vezi spectacolul de la ora 19:00 aici.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici