Spectacolul "Ex Libris" al Teatrului Masca, prezentat în premieră la staţia de metrou Unirii

Spectacolul "Ex Libris" al Teatrului Masca din Bucureşti va avea premiera duminică, la staţia de metrou Unirii din Capitală, informează un comunicat.

78 afișări
Imaginea articolului Spectacolul "Ex Libris" al Teatrului Masca, prezentat în premieră la staţia de metrou Unirii

Spectacolul "Ex Libris" al Teatrului Masca, prezentat în premieră la staţia de metrou Unirii (Imagine: www.masca.ro)

"Ex Libris" este un spectacol cu statui din porţelan alb-albastre, care aduce în actualitate întâlniri între autori celebri şi personajele lor. Astfel, publicul poate fi părtaş la întâlnirea dintre Sappho şi eleva sa, dintre Agatha Christie şi celebrul detectiv Hercule Poirot sau poate trăi un moment din magica poveste de dragoste dintre Cathy şi Heathcliff, protagoniştii romanului "La răscruce de vânturi" al lui Emily Bronte.

Spectacolul regizat de Mihai Mălaimare, care semnează şi scenariul, va fi inclus în proiectul "Oraşul de sub Oraş", care şi-a propus să recicleze moral spaţiile underground şi să ofere călătorilor cu metroul şansa întâlnirii cu actul cultural autentic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici